Почетна / Фудбал / Партизан

ШТОПЕР СЕ ВРАЋА У ШПАНИЈУ: Валијенте сад близу Хихона

Шпанац, према писању медија на Пиринејима, има две понуде: Спортинга из Хихона и Уеске, старог и новог друголигаша
ФОТО: И. Веселинов

Марк Валијенте, штопер Партизана, налази се пред повратком у отаџбину!

Шпанац, према писању медија на Пиринејима, има две понуде: Спортинга из Хихона и Уеске, старог и новог друголигаша.

За сада, Валијенте је ближи Спортингу, дакле, игрању заједно са још једним партизановцем – Урошем Ђурђевићем, вођом навале црвено-белих.

Подсетимо, некадашњи капитен Лионелу Месију, Сеску Фабрегасу и Жерару Пикеу у Барселониној „Ла Масији” прошлог лета стигао је у Хумску из белгијског Еупена, потписавши двогодишњи уговор са Парним ваљком.

Општи суд: оставио је добар утисак, нико му не памти киксеве, али, недавно је Саво Милошевић одлучио да га не поведе на припреме на Златибор, остави да тренира са прекобројнима у Земунелу.

Иначе, Марк Валијенте је у прошлој сезони за Партизан одиграо 41 утакмицу: 31 у првенству, две у купу и осам у Европи, постигавши један гол – у најмасовнијем такмичењу Напретку у Крушевцу.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lesa
Sve Ivicine bombe ostale u Beogradu i idu bez obestecenja! Majstor je majstor!
SARS
Ko da dovede pojacanje!? Ova uprava nije sposobna da sacuva nacrtanu ovcu na papiru a ne da obezbjedi neki novac za realizaciju transfera. Bilo bi i novca ali ko prevarantima koji se kriju iza imena Partizana da vjeruje!!! Ko je lud da posudi novac parazitu. Ovcebanke uz debelu kamatu ali ne njima vec klubu,Partizanu!!!
Gde su ozbiljna pojačanja?
Jasno je da Partizanu nedostaje 4-5 pravih pojačanja. Za 5 dana počinje sezona. Zašto još uvek nisu dovedena?
Zole
Zato sto prelazni rok vodi neki Vazura koji je nesposoban da se o sebi stara, a kamoli da upravlja Partizanom. Ja sam zadovoljan sto se nismo ugasili kad vidim ko nas vodi
Bojan
A kolko je obeštećenje? Ima ugovor još celu godinu.
Madjionicar
@filipkacli Molim te, razmisli prije nego nesto kazes/napises.
Kako ne shvatate da od kada je Kokeza poostrio ogranicenje stranaca na samo 4 u celom protokolu za utakmicu, to prakticno tera sve strance da se puste za dzabe da ne bi sedeli na tribini. Ogranicenje 4 znaci da mozes samo da racunas na Vujacica, Sadika, Sumu, i imas da odaberes samo jos jednog. Scekica? Valijentea? Rikarda? Ovog novog Pesukica? Enakea? Musu Ndjiju? ... I to od svih ovoh odaberes jednog i nema vise, jer je Kokeza namerno uveo rec "u protokolu" tako da ne mozes da imas strance na klupi da zamenjuju stranca, nego sve skupa 4 a ostali na tribine. Cemu to? Zasto se niko iz uprave ne buni? Niko se ne zalaze da igraju sve stranci, ali ne treba ni uvoditi mere stetne klubovima koji sada moraju strance da daju dzabe da nam ne bi sedeli na tribinama. Ima valjda neko razuman ovde da zavrsi tu hajku na strance, ili nema?
diletanti na delu
Naravno, odlazi uz oprost dugovanja prema njemu...Joj, kako posluju u dva komsijska kluba, kao firme ne bi preziveli ni pola godine...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.