Почетна / Фудбал / Партизан

Марк Валијенте није више играч Партизана

Валијенте је с Партизаном раскинуо уговор и каријеру ће, по наводима шпанских медија, наставити у Спортингу из Хихона
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалски клуб Партизан потврдио је данас да штопер Марк Валијенте више није члан црно-белих.

Валијенте је с Партизаном раскинуо уговор и каријеру ће, по наводима шпанских медија, наставити у Спортингу из Хихона.

- Марк Валијенте од данас више није члан Партизана. Пре повратка за Шпанију, он је с породицом дошао на СЦ Телеоптик како би се поздравио са саиграчима и пожелео им срећу пред меч у Велсу - навео је Партизан.

Марк Валијенте је у Партизан дошао прошлог лета и уписао је 41 наступ у црно-белом дресу.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Djeneral Draza@filipkaci
Vec sam i ja nekoliko puta komentarisao tul temu. Kad je Zvezda najavila tri stranca, mislio sam bice promena propisa, ali nista od toga. Da povucem paralelu sa kosarkom, gde bi sad nasi klubovi bili bez 5-6 stranaca, verovatno bi grebali dno aba lige. Najgluplji mi je razlog da se stite domaci igraci, koji domaci igraci, koji valja taj ce igrati, ko nije konkurentan neka igra u klubu njegovog nivoa. Recimo sutra Zvezda izvede teoretski 6-7 stranaca, a vec u subotu moras preslagivati. U svim zemljama se stranci iskoriste do maksimuma, a kod nas svaku drugu moraju odmarati, koliko im tek onda ispadne plata. A tek je nevidjena glupost da Srbin bude stranac u Srbiji, ma odakle davje dosao. To je kad mudraci vode savez. Pozdrav.
Ekica
Retko igrački pismen igrač koji je stigao u kukuruz ligu.
Zbog ogranicenja stranaca teramo gomilu igraca... Valijente, simpatican, ozbiljan, profesionalan, pravi primer sportiste, stavise rekao bih da me podseca na one stare Partizanovce iz 60tih. Uvek vaspitan, umeren, elegantan na terenu i van njega. Kad ce te da shvatite da ogranicenje na samo 4 stranca u protokolu pravi toliki problem nasim klubovima sto se stranaca tice. Enakea smo morali da drzimo na tribini jer nije mogao da igra jer bi bio 5. stranac, Vakulka smo morali da zaboravimo u startu jer je bilo jasno da kao strana nece moci igrati. Sad Rikarda moramo da teramo umesto da ladno igramo Suma-Sadik-Rikardo napred. Zasto da nemamo neko normalno ogranicenje stranaca da ne steti klubove. Da se promeni sa 4 u protokolu na 5 na terenu. Tako ko hoce ne mora da ima nijednoga, a ko hoce moze da ih ima do 5 na terenu i da zameni stranca strancem i tako bi domaci uvek bili vecina ali barem ne bi bilo problema sa racunanjem stranaca niti moranjem terati ih. Ajde bre ljudi, solidarisite se!
Madjionicar
Usput receno, cak i sa Scekicem u timu (ako vec hoce neko da kaze kako se bez njega u sredini jednstavno ne moze), koliko je Rikardo + Suma + Sadik? A onda mi ponovi jos jednom koliko stranca je dozvoljeno da bude u protokolu za utakmicu? E moj druze, stvarno ne znam sta bih ti vise rekao. Ali nisi jedini. Imao ovde i previse ljudi kojima je jednostavno dzaba nesto pricati. Ti si udario po tom pravilu o ogranicenju stranaca, onaj neki drugi utusi kako je Savo taj koji dovodi igrace kao da Vucelic i Vazura uopste ne postoje u klubu i samo cekaju sta ce Savo reci, onda imas onu struju koja ce i poslije 100 prelaznih rokova i dalje za sve zivo da okrivljuje Djukica, a pod Djukicem smo ostvarili veci rezultat u Evropi nego pod 99% trenera prije njega ukljucujuci tu i "velikog maga Nikolica" za koga iz nekog razloga misle da je drugo javljanje Hrista i tako dalje i tako dalje. Ma, jednostavno ludnica. Ne znam uopste sto u ovakvim okolnostima uopste i mislim da Partizan kao klub moze bolje.
Madjionicar
Onda ne razumijem sta ti nije jasno? Problem su kao Kokeza i njegovo ogranice stranaca, a mi ovamo svaki prelazni rok dovodimo Crnogorce na kilo i gle cuda, za njih se uvijek ima mjesta? De, otvori malo oci, covjece. O tome upravo i pricam. Kao trebao je Partizanu Scekic, pa je zbog toga kao izgubio mjesto u timu Enake? Ili trebali su nam Pesukic i Vujacic, pa kao zbog toga sad nema mjesta u timu za Rikarda i Valijentea? U pravu si, druze, nekim ljudima stvarno treba sve "1 plus 1 da se objasnjava", ali si malo pobrkao ko su ti ljudi.
Прикажи још одговора
stane
valijente odličan sava neznalica doveo levake koji nisu ni za bačku
Partizanovac
Puste Valijentea a Ožegović ostao. Nadam se da će sad uprava konačno dovesti 3-4 ozbiljna pojačanja koja su očigledno potrebna i da će se zahvaliti na saradnji Ožegoviću.
normalno
Pa, Valijente se fudbalski vratio u Partizanu i mogao je da nadje angazman i to kod kuce, a Ozegovica nece niko (nije igrao ni za Tulu)!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.