Почетна / Фудбал / Партизан

ИГРАЧА ПАРТИЗАНА РАЖЕСТИЛА ПРИЧА О АМАТЕРИМА ИЗ ВЕЛСА - Ивановић: Радио сам и ја некад у фабрици слаткиша!

Требало би да играмо нападачки, као и увек - на гол више. Острвљани делују чврсто, узвратићемо истом мером - каже Ивановић
ФОТО: И. Веселинов

Ђорђа Ивановића, крилног нападача Партизана, ражестила је прича о аматерима из Конахс квеј номадса: механичарима, шанкерима, грађевинцима...

- Нема никакве везе чиме се баве. Показали су квалитет елиминисавши Килмарнок. Радио сам и ја некад у фабрици слаткиша!

Портпарол црно-белих Биљана Обрадовић подигла је атмосферу за октаву духовитом опаском: „Бомбонџија на механичаре”!

- Требало би да играмо нападачки, као и увек - на гол више. Острвљани делују чврсто, узвратићемо истом мером.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stršljen
Trebao si tamo i da ostaneš, neko te grdno zaznuo da znaš da igraš fudbal.
Drinkwater
Za Đoleta sam mislio da će biti nešto kao Đerdan Šaćiri, ali sam očigledno promašio u proceni. Fizička građa me prevarila. Ali šteta, momak baš ima fudbalske noge.
Drinkwater@Dule Grobar
Dule, ja sam isto protivnik škrabanja po sopstvenom telu ali to je već stvar ukusa i lične kulture. Nažalost, danas mladi ljudi kao omađijani i bez trunke kritičke svesti prihvataju sve modne trendove koji dolaze iz tuđih kultura i tradicija. Konkretno, iscrtavanje i bojenje sopstvene kože, pirsing i slične gluposti su deo tradicije crvenih i crnih domorodaca sa američkog i afričkog kontinenta i potpuno su tuđi evropskom, belom čoveku, ali eto došlo neko naopako vreme da crnci ravnaju kovrdžavu kosu i izbeljuju kožu a evropljani hoće da budu crnci i indijanci. Međutim, i Zlatan Ibrahimović je sav iscrtan ko strip ali mu to ne smeta da vrhunski igra fudbal. Naši gedżovani misle da ako se prvo naslikaju po celom telu da će onda postati i fudbaleri i face a nisu svesni da su predmet podsmeha i sprdnje.
Dule "Grobar"
Da znas, i mene je razocarao. Kakav Saciri - taj izgleda kao bokser velter-kategiorije. Pojeo bi Ivanovica za uzinu. Nema dasas u ozbiljnom fudbalu sta da trazis, ako nisi atleta. Neki toshvate, neki ne shvate, pa tako i prodju u karijeri. Bitno je da je Ivanovic istetoviran, kao da igra sa Danijem Alvesom. Nemam nista protivu tetovaza po tudjem telu - to je po meni stvar licnog izbora. Licno, nemam nijednu jer ne smatram to nekim ukrasom. Da je Bog, koji je dokazano vrhuunski esteticar, smatrao da treba to da imamo, rodili bismo se s tim i to svako sa ponajboljim izborom za svakog posebno. U neko moje, drugo vreme, tetovirali su se samo registrovane lopuze. Ali, eto, doslo je neko drugo, novo vreme. Kao, nisi "in", ako nisi tetoviran. Ali, "o ukusima ne treba raspravljatI". Mislim ipak da bi bolje bilo da su vreme provedeno na nekoj lezaljki u tatoo-studiju trosili u teretani. Ivanovic bi po svemu, trebalo da moze resiti sutuacije 1 na 1, ali eto, ne moze. Za to treba snaga i brzina
Луциано
Срамота како медији представљају играче Велса као неке клошаре а по свему су више професионалци од наших . Наш играчи мислим Србски они немају никакве школе купе дипломе неког занимања безвезног конобари туристичка школе и томе сл. Знам само да је Зоран бингулац имао два факултета и био амбасадор у јужној Африци .а новинари би могли да направе причу ко шта има од школе .е сад тиче се рикардовог трансфера само се пише колико је партизан добар ништа друго као да имају неки % писци .ствар је добро прошла кад се завршила дрго требала је пре сад би имали јачи тим .е сад се види да је била грешка што није зимус продат .од Марковића 1;5. Од Рикарда 3:6. Е сад Павловић 5/6. И да моле бога да се Миленковић прода онда ту долази 10% 4/5 мил .е то је кец на десет .сад управа одмах да доведе тог Израелаца и јапанац штопера. И да се види око Пантића. И ето. Леп састав
Stršljen
Pa kad imaš takvog protivnika ako imaš mozga igraš bez zadržavanja olopte, pirmiš i predaš sledećem slobodnom igraču ali za to treba mnogo kretanja a ovi sa staklenim međunožjem to niti mogu niti znaju a nema ko ni da ih nauči.
Sašs
Ajde ne lupetaj, teren naših zonaša je bilji, a batine koje je partizan dobio nemaju objašnjenje. Da je pravde ovi amateri bi dobili najmanje tri crvena kartona,, pa ti igraj protiv ubica,, pametno je bilo sklanjati se kada sudija ne želi da deli pravdu.. Po pravilu svaki lakat je karton,,, šta bi bilo da se sprovodila pravda, domaćin bi ostao bez igrača..
Pedja
A vala i igras kao da si bombondzija, amaterski potpuno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.