Почетна / Фудбал / Партизан

Милошевић о Малатији, опуштању, Остојићу, мечу Копенхаген – Црвена звезда...

Фудбалери Партизана данас путују у Турску где у четвртак играју против Малатије, реванш меч трећег кола квалификација за Лигу Европе. У првом мечу, одиграном прошлог четвртка, црно-бели су победили са 3:1
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је данас да је његова екипа у првом мечу видела да може да игра против Малатије, али да црно-бели морају да буду опрезни и да свако опуштање може скупо да их кошта.

- Очекивања су прво да се сви оспособимо, остао је још Бојан Остојић, близу је, требало би да може… То је прва брига коју треба да пребринемо. Што се тиче осталог, очекујемо изузетно тешку утакмицу, против озбиљне екипе. Неће уопште бити лако, али смо показали да можемо са њима и доста ствари ће зависити од нас - рекао је Милошевић новинарима пред пут за Малатију.

Фудбалери Партизана данас путују у Турску где у четвртак играју против Малатије, реванш меч трећег кола квалификација за Лигу Европе. У првом мечу, одиграном прошлог четвртка, црно-бели су победили са 3:1.

Упитан какву Малатију очекује, Милошевић је рекао много офанзивнију у односу на први меч.

- Показали су у Љубљани да када хоће и када јуре резултат могу много офанзивније да играју. Не верујем да ће да ићи грлом у јагоде, али сигурно офанзивнију него у Београду - казао је тренер Парног ваљка.

Он не очекује да ће добар резултат из Београда „уљуљкати“ његове играче.

- Таман посла. Свесни су играчи, сви су свесни да Малатија може много више и да је тај резултат само захваљујући нашој одличној игри, али ако помислимо за тренутак да ће бити лако имаћемо велики проблем - истакао је Милошевић.

Он је подсетио и на лош резултат у Крушевцу (2:2) у првенству и додао: „Било које опуштање може скупо да нас кошта“.

Милошевић је након ремија с Напретком изјавио да је он крив за тај резултат, а сада је навео шта неће сигурно радити у сутрашњем мечу.

- За почетак нећу да ротирам. Моја грешка је што сам извео тим који није добро избалансиран, поготово када је у питању дефанзивна стабилност. Много лоших ставри је проистекло из тога. Грешка је била састав и теба учити на грешкама.

Партизан у Турској очекују високе температуре, а Милошевић је рекао да ће његовој екипи бити тешко без обзира на временске прилике.

Додао је да је једини кадровски проблем пред меч Бојан Остојић и да би Такума Асано требало да буде спреман за више од 45 минута.

Фудбалери Црвене звезде су синоћ победили Копенхаген после пенала и пласирали се у плеј-оф за Лигу шампиона.

- Мислим да би Звезда завршла меч и раније да је имала среће и дала гол. Искључење је пореметило игру, али евидентно је да је Звезда боља екипа. Пенали су рулет… Добро је за српски фудбал што је Звезда прошла - рекао је Милошевић.

Новинаре је занимало да ли су и фудбалери Партизана вежбали пенале.

- Нисмо, али ови моји воле да шутирају пенале и слободњаке више него што је потребно, морам да их терам са терена после сваког тренинга. Ако дође до тога, не би требло да будемо неприпремљени.

Партизан је због понашања навијача на утакмици с Малатијом кажњен са две утакмице без публике. Упитан како на то гледа, Милошевић је кратко одговорио: „Никако“.

Фудбалер Партизана Немања Милетић рекао је да очекује да ће његова екипа проћи даље.

- Сад смо у аутобусу читали да су изјавили да ће нам дати четири гола, али видећемо све на терену. Не знам шта би могло да буде пресудно, али они ће морати да крену напред јер су у заостатку. По мом мишљењу, биће пресудно првих 20 минута. Даћемо све од себе, видели смо да можемо да играмо са њима. У првој утакмици показали смо да смо боља екипа, то морамо и да покажемо и тамо да бисмо прошли у плеј-оф - рекао је Милетић.

Утакмица Малатија – Партизан игра се у четвртак од 19.00.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Radmilo Bošković
Želim Partizanu da prođe Malatiju! Kada naši klubovi igraju u Evropi to je isto kao da igra Srbija! Međuklupska prepucavanja neka budu na domaćoj sceni za one nezrele navijače i Zvezde i Partizana! Posebno želim uspeh Savu Miloševiću pravom sportisti, totalno neopterećenom!
Pedja
Tako je prijatelju, al ajd nadji jednu takvu il slicnu izjavu Iz drugog tabora za Partizan....ne sada nego unazad godinama....najsveziji primer je izjava binica...I sumnjiva kazna Partizanu
los penzos 47
"Savo" i ja vama želim...sreću!
Бари
Искрено желио сам брату ДОНАЛДУ да пожелим срећу и гол али после ове изјаве Милошевића ипак не могу! ВОЛИМ ЗВЕЗДУ!!!
Savo
Zvezda je imala srece samo, sledeci rival ce je isprasiti iz evrope, pozdrav.
Pedja
Alo brisi odavde......kad nadjete jednog zvanicnika zvezde u istoriji da je tako govorio o Partizanu mozemo da pricamo....do tad sunes jer je cak je Savo gospodin za vas. ..razmazena fk srbijo prsite se srpstvom jer to najbolje znate, znate jer tad najvise I najbolje izvlacite interes za sebe, zato can I sluzim srbina......I molim novinare da malo pitaju milojevica o Partizanu.. dosta vec sa pitanjima Savi o zvezdi...
Marko
Alooo zemljak Zvezda je u evropi u grupnoj fazi. A ti crkni i putuj u Ivanjicu i Surdulicu.
Гробар са Истока
Ајмо Саво , само храбро. Без повлачења као у првом делу, првог полувремена, прве утакмице. Велики проблем су повреде два битна играча , Милетића и Остојића. Потребни су сутра а неће моћи да одиграју са сто посто снаге. Видело се у Крушевцу да Милетић није ,, у фулу,,.Штета је што нисмо дали Турцима још један гол у Београду. Нама ће највећи проблем бити Стојковић који је зацементиран на гол линији. Примио је у Београду гол по средини где је и стајао , а да том приликом није ни пола корака изашао са линије. Невероватно. Без обзира на све пролазимо даље. Ако не прођемо биће нова прилика следеће године. УЕФА и даље тренира строгоћу на нама. Ништа ново. Био сам на текми(као и увек) и по мом мишљењу ништа није било спорно сем ,,димова,, запаљених на Истоку. Оно скандирање Доналду заиста нисам чуо. Заставица са келтским крстом је могла да се не донесе на европску утакмицу , али , шта је ту је. ЖИВЕО ПАРТИЗАН И МАЈКА СРБИЈА!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.