Почетна / Фудбал / Партизан

Николић: Публика се није одазвала против ОФК Београда, нека дођу на дерби

Марко Николић је упутио позив публици да помогну у дуелу против ОФК Београда. Гробари се баш и нису одазвали тренеру црно-белих
ФОТО: ФК Партизан

Нека се одазову сада! Био је радни дан, хладно време, киша... Живимо у земљи где људи нису у стању да издвајају већу количину новца, осуђени су на селекцију... Ово је дерби, прилагођене су им и цене улазница – истиче шеф струке Партизана.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Впјна хунта
Верујем да Маре Николић као интелигентан млад човек и образован тренер учи из својих грешака и да је схватио неке ствари. Бранко Илић може у везни ред али само онда кад се Партизан одлучи на чвршћу дефанзиву и контре и полуконтре, као против Тотенхема и Звезде. Тада нам више значе Бранкове дефанзивне карактеристике у централном делу терена. Обрнуто, када је Партизан тај који треба да пробија бункер Б. Илића треба ставити на десног бека а у везни ред много креативнијег играча! Слично је са Луком и Грбићем. У Лиги Европе када се ми бранимо предност треба дати Грбићу који тражи лопту у простор и типичан је играч за контре и полуконтре. Обрнуто, у ЈСЛ када Партизан напада бункере вижљасти, окретни Лука много боље пробија на малом простору. Мали Жиле као левоног мора увек на лево крило! Волков без Жилета нема подршку по левом боку!          
sumider moder
Sta tebi nije jasno?Kad odes ti i onaj ko te doveo eto punog stadiona.
vlade
doci cemo kad u napadu bude tandem skuletic-fofana,ili skuletic saponjic! a ovaj nikolic ce poceti utakmicu sa jednim napadacem 100%!!!
Zuk
Dolazim samo ako bude igrao Fofana.
XXXL
Sta da gledamo Nikolicu?Kako i u trecoj utakmici gubis bodove. Ne pada mi na pamet,necu cak da gledam ni tv prenos.Ni to niste zasluzili. Treba bojkotovati svaku utakmicu dok si ti trener i dok je ove uprave.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.