Почетна / Фудбал / Партизан

И ПАРТИЗАН КУПУЈЕ У БОРИСОВУ - Симовић јача одбрану црно-белих

Црно- бели доводе штопера ако елиминишу Норвежане и пласирају се у Лигу Европе
ФОТО: ЕПА

Слободан Симовић, дефанзивац БАТЕ Борисова, могао би ускоро да обуче дрес Партизана. Одбрамбени универзалац белоруског шампиона појачаће тим Сава Милошевића ако црно-бели сутра елиминишу Молде и пласирају се у Лигу Европе. Олакшица за реализацију трансфера је што бившем играчу Спартака из Суботице за четири месеца истиче уговор са Белорусима.

Симовић је фудбалској јавности у Србији познатији као задњи везни, али последњих неколико година углавном  игра на позицији штопера. Недавно је напунио 30 година.

Фудбалом је почео да се бави у Борцу из родног Чачка. Носио је дрес Војводине у млађим категоријама, док је као сениор пуну афирмацију стекао у Спартаку обезбедивши са Голубовима пласман у квалификације за Лигу Европе. Играо је за Динамо из Минска, Слован из Братиславе, израелски Хапоел Кфар Шабе и казахстански Актобе, одакле је прошле године током зимског прелазног рока стигао у БАТЕ Борисов.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Simovic kazete? Veliko fudbalsko ime. Taman na nivou Partizana i Lige Evrope. Ccc...
Drinkwater
Šta je sa Dingom!? Bio je prva Savina želja u prelaznom roku a sad ne znamo ni da li je opšte živ. Zašto neko ispred kluba ne izađe hrabro pre svega pred navijače Partizana (Tv Partizan, Partizanov vesnik) i objasni u čemu je misterija oko Dominika?
Pigeon
Savo, spic...SPIC nam treba! Ko ce da daje golove, aman!?
Dule "Grobar"
Tacno! Spic nam treba kao zednom voda u piustinji. Ali, nema ozbiljnih spiceva bez novaca. Ovi iz uprave se nadaju da cemo proci u grupnu fazu LE, pa ce onda kada da dobiju novce od UEFA-e da traze pravoga spica. A taj, ako i bude pronadjen, moci ce da se ugra eventualno, tek za prolece. Kadrovska politika na planu igrackog kadra nam je osmisljena na "pomozi Boze". Unazad tri sezone smo prodali i Saponjica i Vlahovica i Djordja Jovanovica i svaki od njih je jedno 300 puta bolji od ovoga Sadika i valjao bi nam sada k`o malo vode na dlanu. Da je makar Skuletic doveden nazad... I ko ce da bude kriv na kraju, ako veceras ne prodjemo "Molde"? Hoce li Vucelic i Vazura podneti ostavke?
Todor strasni
Treba nam stoper, nije sporno. Ali tacno je da nam na mjestu spica "gori". Iako se bas i ne slazem sa vecinom negativnih komentara za Sadika, jer mislim da je upotrebljiv i koristan igrac za Savinu koncepciju, ipak utisak je da se on nece nadavati golova u Partizanu. O Ozegu ne vrijedi tupiti zube. Da, treba nam gol masina kalibra Leonarda. Pogotovo sad sa Sumom, Nathom kad poslije dugo vremena u sredini imamo ljude kadre da salju lopte sa ocima.
Marko Pavlović
Može.
Veseli
Ako ja kupim avin leteću svaki dan na maldive... AKO AKO AKO?!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.