Почетна / Фудбал / Партизан

Лазар Марковић: Биће то још много боље

Црно-бели су славили на "Карађорђу" 3:0, а стрелци су били Зоран Тошић, Умар Садик и Лазар Марковић
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалер Партизана Лазар Марковић рекао је да је задовољан својом партијом и постигнутним голом у мечу осмог кола Суперлиге против Пролетера из Новог Сада.

Црно-бели су славили на "Карађорђу" 3:0, а стрелци су били Зоран Тошић, Умар Садик и Лазар Марковић.

- Мање-више добро око гола. Океј, биће то још много боље. Али зато су момци сјајни. Од Бамбија, за којег не треба трошити речи, Натха који је врхунски играч, али и свих момака који су и играли и који су били на клупи. Имамо тешку недељу, Аз Алкмар и вечити дерби, па да видимо где смо - рекао је Лазар за клупски сајт.

Марковић је меч у Новом Саду почео са клупе за резерве у свом повратничком дебију за клуб из Хумске, а гол је постигао у 78. минуту.

- Нервирао сам се, али сам знао да ћемо добити. Имамо заиста добру екипу и само је било питање када ћемо да дамо гол. У оваквим утакмицама је најтеже доћи до поготка, екипе се затворе и колико год покушавао да 'пробијеш' не иде. Али сада је све супер, победили смо, ја сам дебитовао и још дао гол.

Током меча навијачи су скандирали његово име, на шта се играч црно-белих захвалио.

- Чуо сам, наравно и све их пуно поздрављам и захваљујем на подршци. Вратио сам се куци, лепо ми је. Требаће ми још мало времена да се вратим у форму, али све је то спорт, фудбал, живот, идемо даље - закључио је Марковић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

arkadije
sasvim solidan partizan. i da sve izgubi, kad lepo igra, brzo, napadački draže mi je nego "bunker". da gubim vreme na "istorijski uspeh uzeli bod sa 0:0"? lično, igraj, rezultati uvek dolaze. natho kao sale, lazar je stvarno igrač, vidi se razlika, sadik iznenadio potezima, ali fića je stvarno talenat. spoj iskusnih dobrih igrača i mladih poletnih je uvek bio melem za oči. znam da 99% više želi rezultat na silu, zato nas starijih je sve manje
Brazilac 11
Nikom nije lepše neg je nam, samo kad nam igra Partizan...NAPRED PARTIZAN !!!
Madjionicar
Igralo se "lepo, brzo i napadacki" i protiv TSC-a, ali taj dan, za razliku od juce, lopta jednostavno nije htjela u gol, odigrali smo 1:1, izgubili bodove, i 90% navijaca je naravno odmah udarilo drvlje i kamenje i po Savi i po timu. Tad je malo ko pricao o "igri". Mi volimo da kazemo kako nam je najvaznije da tim igra dobro, pa sve i ako se gubi, medjutim to je laz koja je dokazana milion puta. Ono sto je istina je da volimo stalno na nesto da se zalimo. Kad imamo rezultate, onda se prica o igri; kad imamo igru (ali ne i rezultat), onda je naravno rezultat vazniji i tako u krug. Ne kazem nuzno za tebe da tako razmisljas, ali sam morao da prokomentarisem jer kazem jos jednom, i prije par sedmica smo odigrali jednako dobro, ali tad su izostali golovi, izgubili su se bodovi, i sta je onda bilo? Koliko nas je reklo "dobro, igrali smo dobro, to je vazno", a koliko nas se ponasalo kao da je smak svijeta i upiralo prst u Savu i igrace sto ne mogu da pobjede "cak ni doskorasnjeg drugoligasa"?
Marko Pavlović
Jeste.
bg
hocemo pobedu u derbiju!
Dragan Lo
Lakše je pobediti Mančester nego cige u ligi, može samo ako bi se brojali regularni golovi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.