Почетна / Фудбал / Партизан

Натхо: У дербију прихватам само победу

У утакмицама као што је била ова са Холанђанима морали смо да славимо – јасан је нови љубимац Гробара
ФОТО: М. Рашић

Играчина. Прва виолина Парног ваљка. Уметник у баратању „бубамаром”. Мајстор завршног паса. Партизанов летњи дар с неба. Интернационалац који се брзопотезно уселио у срца Гробара. Двоструки стрелац у ремију са АЗ Алкмаром. Бибрас Натхо!

Навијачима јединог српског представника у Лиги Европе после премијере у оквиру Групе Л била су помешана осећања – разочарање ремијем оличено у спознаји да је пропуштена велика шанса за бег ка избореном пролећу и задовољство као последица пуних очију услед блиставе партитуре Израелца. У четвртак увече, малтене, свемогућег!

- Играли смо боље у другом делу, од тренутка кад је АЗ Алкмар добио црвени картон. Створили смо много шанси, проблем је што нисмо успели и да их  реализујемо. Остаје жал што нисмо сачували предност. Други гол примили смо из контранапада, требало је да будемо много сконцентрисанији. У утакмицама као што је била ова са Холанђанима морали смо да славимо. Надам се да ћемо у следећем мечу да играмо исто, али и да постигнемо више голова – јасан је Бибрас Натхо, виртуоз о чијим врлинама бруји Србија.

Некадашњи ас Хапоела из Тел Авива, Рубина из Казања, ПАОК-а, московског ЦСКА и Олимпијакоса потенцира главни узрок нерешеног:

- Реализација! Играли смо стварно добро, створили много, много добрих шанси, требало је да будемо мирнији у задњем шуту, пасу... Ако то радимо у будућности, биће океј.

Черкез се осврнуо и на своју, по општем суду аудиторијума – фантастичну партију:

- Срећан сам и задовољан што сам постигао два гола, али... Врло сам узнемирен што мој тим није победио, то ми је најважније! Увек пружам максимум како бих помогао екипи, против Холанђана нисмо освојили  три бода, самим тим не могу да будем потпуно радостан.

А, сад, речи са снагом да додатно одушеве Гробаре, уткају им још веће самопоуздање пред сутрашњу највећу светковину српског фудбала:

- Прихватам само једну ствар у дербију – победу! Желимо да славимо у свакој утакмици, нарочито против Црвене звезде. То нам је најважније.

На крају, Бибрас није заборавио ни оне због којих се игра фудбал – гледаоце. Сходно казни УЕФА због „расистичког” понашања на мечу са турском Малатијом – против АЗ Алкмара само до 14 година старости:

- Невероватно! Било је лепо видети срећну, насмејану децу, створили су сјајну атмосферу. Хвала им, надам се да ће да нас гледају и убудуће. Дођите и подржите нас!

Бибрас Натхо, фудбалер „пар екселанс”, на прву је „купио” присталице Партизана!

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Natho, pobednik
To, bre, majstore! Dosta mi je vise ovih sa videcemo, derbi je neizvestan, sanse su podjednake...Ma, oplevite ih!
Marko Pavlović
Može i nerešeno.
mozda slavite
u derbiju ali protiv Radnickog.
Palilulac
Pa zna se za koga igra Radnicki i kome se sklanja

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.