Почетна / Фудбал / Партизан

Остојић: Све ово што се дешава на другим утакмицама вероватно утиче на нас

„Једини кривци за неуспех смо ми играчи, али имамо огроман притисак и морамо да се носимо са тим како знамо и умемо“
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалери Партизана рекли су да је данашњи пораз од Младости тежак и да ће дати све од себе да се врате на прави пут.

- Тежак пораз у оваквој ситуацији, али окрећемо се новој такмичарској утакмици. Играмо свака три-четри дана, тако да све што се десило морамо да архивирамо и извучемо поуке. Даћемо све од себе да се вратимо на прави пут. Има још доста да се игра ништа није готово - рекао је Слободан Урошевић после утакмице у Лучанима.

Партизан је изгубио од Младости у Лучанима са 1:0, у 12. колу Супер лиге Србије.

- Тешко је када изгубиш утакмицу. Посебно што је ово други пораз заредом укључујући онај са Вождовцем. Нисмо смели ово да дозволимо, морали смо да уђемо агресивније и боље - казао је Урошевић.

Његов саиграч Бојан Остојић изјавио је да су фудбалери Партизана једини кривци за неуспех.

- Једини кривци за неуспех смо ми играчи, али имамо огроман притисак и морамо да се носимо са тим како знамо и умемо. Сигурно је нама најтеже што се тиче резултата у домаћем првенству, али се искрено надам да ћемо почети, што морамо, да решавамо шансе на свакој утакмици. Стварамо доста шанси, али једноставно гол неће - навео је Остојић.

Додао је да је Партизану много теже да игра у првенству него у Лиги Европа.

- Мислим да нам је много теже да играмо у домаћем првенству него у Европи јер све ово што се дешава на другим утакмицама вероватно утиче на све нас. Ми морамо да заборавимо ову утакмицу што пре и да се добро спремимо за следећу. Морамо да гледамо у наше двориште и не сме да нас погађају други резултати и ситуације које се дешавају, а то сви препознају као и навијачи Звезде - рекао је Остојић.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Udbaš
Vi ste bre smešni, na vlasti je udba, i udbaški klub nemora da igra utakmice one će biti dobijrne ,kako je dobijena INĐIJA, NAPREDAK, biće uvek penala kao protiv NAPRETKA, RADA, i uvek će se tu naći timovi FLORA I FAUNA da nameste utakmicu ! Kakve veze ima igra Parzizana sa gore navedenim dešavanjima? Ako igraš pošteno, bez nameštanja,bez sudija, zar je katastrofa izgubiti utakmicu ? Sumanuto. Bolesno je odigrati utakmicu kao što je utakmica sa FLOROM I FAUNOM, bolesno je da ti sviraju dva penala u 90 min., i dobiješ, bolesno je da ti sudija protiv Napredka svira smešan penal,još smešniji korner od Boaćeeja, faul sulud, bolesno je da ti sviraju još smešniji penal protiv Rada! I zamisli ti sad igraš fudbal i gledaš SVE TO! Pa u derbiju su bili SMEŠNI, i odmah dr.poternica,saopštenja,menjaj sistem,menjaj strance, hteli smo 4, ali ne sad ćemo 8 !! I što rekao SAVA, glupo je bre da lažem i druge i sebe a VEĆ SVE ODIGRANO I NAMEŠTENO!!!
Вук са Дрине
Али ви нисте играли утакмицу, вукли сте се као бабе по терену и зато сте изгубили!!!
PENZIONER
MENE JE KAO PRAVOG GROBARA SRAMOTA AOVAKVOG PARTIZANA I LJUDI KOJI DAJE OVAKVE IZJAVE. ZA NASE NEUSPEHE SMO NAJVECI KRIVCI MI SAMI A NE DRUGI ALI ZA TO TREBA IMATI LJUDSKOSTI DA SE PRIZNA. KRIVICU STALNO PREBACUJEMO NA DRUGE, MRS BRE VISE KAKO VAS NIJE SRAMOTA.
ziki
Pali ćumurčiću ovo su vesti o Partizanu....
dejavu
To sto Partizan nema duzinu (kvalitetnog) rostera nismo krivi mi navijaci,pa ni Ostojic pozadi niti Sadik napred.,a najmanje Zvezda.Vec oni koji su vodili prelazni rok. A ja licno i vecina navijaca,smo svakodnevno trubili da nam treba narocito strelac,ali i cvrsca stoperska linija od jednog tinejdzera i kroz celu karijeru nedovoljno pouzdanog Ostojica.Zasto je doveden Vujacic,da igra svaku petu utakmicu ? I sta sad...? Da ne bude zabune,ja cak verujem u to da Sadik moze da da gol Mancesteru.Sto da ne,ima on stofa,moze on sam sebi da kreira gol sansu. Ali mi smo peti u prvenstvu i van borbe za titulu direktno zahvaljujuci njegovim promasajima. Kao i zbog nesposobnosti Milosevica da dovede bolju alternativu od koga...Gigica ? Da ne spominjem to sto se prakticno mesecima krilo da je jedna od zvezda prelaznog roka doveden kao povredjen igrac,i koji je eto tek sad navodno zalecen ?! Kada se na to doda Savino "skupljanje prakse" i eksperimenti ... sto se cudimo porazima...
gile
U pravu si DEJAVU .,..Ko je kriv što nedostaju kvalitetni za roster? Nije valkda Zvezda! Pa onomad potredsednbik Partizana Vuletić napravio ničimm izazvan "analizu" kupljenih igrača - stranaca Zvezde u prelaznom roku.Ispljuva čovek sve strance ,."nalizirao" je i njihove plate, i koliko je za njih Zvezda platila! Kad ono , Vuletiću, tvoj trener otkri mračnu tajnu Partizana za koju je Upšrava odgovorna. Ajde da te čujemo...
Pigeon
Pa, majstore, ti opet nisi pratio igraca kako treba. Jedini centarsut na utakmici, a onaj ti je skinuo ispred nosa...Ne znam zasto Vujacic manje dobija sanse, on je brzi i skocniji od Ostojica, a Ostojic je iskusniji i zato vise treba da igra LE, jer tamo se ne otvaramo ovoliko...Imam utisak da se Savo malo pogubio oko kombinacija ko koliko treba da igra. Ako je Asano promenio ovolike vremenske zone, zasto nema Stevanovica ili Lutovca? Zasto Suma opet od 70. min. i odmah je sastavio Sadika sa zicerom...Natho, pa i Tosic celu utakmicu, Lakcevic je igrac bez energije i nije bilo sanse da napravi neki preokret...Ja uvazavam pocetnicke greske, ali nikako ne mogu da uvazavam ako se one ponavljaju...Sadik evidentno popravlja svojui igru, ali je evidentno da nama, uz sve price< nedostaje pravi centarfor...bar za mulj ligu, gde nam se svi zakatance...
Dule "Grobar"
Gluplji alibi u zivotu nisam ni cuo, ni procitao!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.