Почетна / Фудбал / Партизан

Солскјер: Да зауставимо „левицу” Тошића и брзе нападаче... Чуо сам се са тренером Молдеа, дао ми је неке смернице

Како је нагласио, више пута је гледао снимке Партизана, па чак и уживо против Молдеа у плеј-офу за Лигу Европе
ФОТО: И. Веселинов

Менаџер Манчестер Јунајтеда Оле Гунар Солскјер изјавио је вечерас у Београду да његовом тиму највећа опасност прети од искусног фудбалера Партизана Зорана Тошића у утакмици Лиге Европе.

- Зоран је сјајан играч, са добром левом ногом и покушаћемо да га зауставимо. Био је код нас у Јунајтеду прави је професионалац са правом радном етиком. Уз њега Партизан има брзе нападаче. Спремили смо се на прави начин - рекао је Солскјер на конференцији за новинаре на стадиону Партизана.

Како је нагласио, више пута је гледао снимке Партизана, па чак и уживо против Молдеа у плеј-офу за Лигу Европе.

- Чуо сам се са тренером Молдеа, дао ми је неке смернице. Добро смо упознати са Партизаном - каже тренер славног енглеског клуба.

Подвлачи да је такмичење у Лиги Европе важно за његов тим.

- Лига Европе је битна за нас. Последњи пут када смо били у том такмичењу освојили смо га. Ипак, нема гаранције за нови тријумф. Циљ је освајање трофеја, али рано је да причамо о томе сада - рекао је Солксјер.

Норвежанин додаје да није хтео да ризикује са доласком Давида Де Хее и да ће пропустити само дуел са Партизаном.

У последње време на Острву је главна спортска вест расизам у Софији на мечу репрезентација Бугарске и Енглеске, па су британски новинари питали да ли би слично могло да се деси у Београду.

- Имали смо састанак са играчима, знамо како да поступимо у таквим ситуацијама. Верујем у добре људе, исто тако и у сјајну атмосферу на трибинама. Надам се да ћемо домаће навијаче ућуткати добром игром. Верујем УЕФА, као и Сави Милошевићу да ће бити празник фудбала - казао је Солскјер.

Најскупљи дефанзивац у историји фудбала, Хари Мегвајер, верује у позитиван исход.

- Очекује нас низ гостовања и надам се да ћемо од меча са Партизаном кренути са победама. Нисмо до сада славили у гостима, али верујем да је време - закључио је он.

Утакмица између Партизана и Манчестер Јунајтеда игра се у четвртак од 18.55 на стадиону у Хумској.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.