Почетна / Фудбал / Партизан

Остојић: Сањам да не примимо гол

Морамо да се бранимо како знамо и умемо! Надам се да ћемо да успемо у томе – оптимиста је Бојан Остојић
ФОТО: М. Рашић

Уколико Бојан Остојић (35), „навођен” и сугестијама годину старијег Владимира Стојковића, вечерас буде успешно командовао Партизановом одбраном, навијачи црно-белих, без сумње, упловиће у бајку...

Да је неко провереном штоперу, на почетку године кад струци није био ни на мапи, казао да ће вечерас да игра против Манчестер јунајтеда на „Олд Трафорду”, вероватно би употребио реплику из чувене драме „Извињавамо се, много се извињавамо”, изговорене у режији Слободана Ђурића или Милене Дравић: „Ала лажеш... ”

Сада...

Да ли сте спремни, баш као и у Београду, за Марсијалов лакат?

– Морамо да се бранимо како знамо и умемо! Надам се да ћемо да успемо у томе и да ћемо да одиграмо још боље него у Хумској – оптимиста је Бојан Остојић у предвечерје спектакла у Енглеској.

Марсијала и знате, међутим, по најавама са Острва вечерас ће у шпицу да му се прикључи и талентовани Гринвуд?

– Манчестерово дете... Ма, не оптерећујем се, ко год да изађе на терен... У Јунајтеду су сви добри, неће да буде лако.

Очекујете ли Црвене ђаволе у још бољем издању него пре две седмице, ипак, играју пред себи наклоњеним аудиторијумом?

– Не искључујем да буде и тотално различита утакмица. Морамо доста озбиљније да уђемо у меч. Читам у новинама да би Манчестер могао да заигра у другачијој формацији. Видећемо...

У Хумској сте разменили дрес са Маркусом Рашфордом, у суперлативу се изразили о Енглезима – џентлменима?

– Фудбалери Манчестера, без обзира на Марсијалове трикове (Бори се човек!) били су коректни и на утакмици и по њеном завршетку. Драго ми што сам упознао те величине од људи, одмерио се са квалитетним играчима.

Шта сања штопер Партизана пред окршај са Јунајтедом: да спашава свој гол или да, евентуално, у офанзивном прекиду напада противнички?

– Сањам да не примимо гол! Не само против Манчестера... Можемо, чак и без обзира на исход меча с Манчестером, да направимо велики корак у Европи, зашто не бисмо дочекали пролеће? – пита се, вечито ведри, Бојан Остојић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dr
Možeš samo da sanjaš,ti si ubedljivo najgori igrač ove ekipe.
!!!
Mozes samo da sanjas!
Željko Pavlović
Teško.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.