Почетна / Фудбал / Партизан

Натхо: Дошао сам у Партизан због трофеја

Натхо је на првој утакмици пролећног дела сезоне против Радника из Сурдулице био двоструки стрелалац у победи црно-белих од 3:0
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалер Партизана Бибарс Натхо изјавио је да је у Хумску дошао како би освајао трофеје.

Натхо је на првој утакмици пролећног дела сезоне против Радника из Сурдулице био двоструки стрелалац у победи црно-белих од 3:0.

- Можда нисмо играли онако како се од нас очекује, али ни њима нисмо дозволили да шутну на наш гол. Имали су један шут за целу утакмицу. Није лако после двомесечне паузе одмах одиграти утакмицу на такмичарском нивоу, али ми смо одрадили наш посао, узели смо три бода и њих смо зауставили - рекао је Натхо за клупски сајт.

Везни фудбалер црно-белих упитан је колико су му значиле припреме које је прошао са екипом.

- То је веома важно за мене. Током јесење сезоне сам се уклапао, покушавао да што пре уђем у такмичарску форму и прилагодим се екипи. Сада много боље познајем своје другове. Стално смо заједно, прошли смо и припреме месец дана и сигуран сам да цу сада бити много бољи него што сам био - рекао је Натхо.

Поред њега, на мечу са Радником стрелац је био и Зоран Тошић, са којим је својевремено играо у ЦСКА.

- У сваком моменту на терену знам шта Бамби мисли, где ће да крене и како ће да шутне. То важи и обрнуто, што нам обојици много помаже током игре. Зато сам и дошао у Партизан да заједно са њим и момцима подигнемо трофеј и направимо много лепих момената за наше навијаче. Поред појединачног успеха кроз голове важан је тимски успех како бисмо заједно дошли до титуле.

Натхо данас пуни 31 годину, а упитан је и шта му је рођенданска жеља.

- Здравље за мене и породицу, а све остало је бонус - закључио је Натхо.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Srećno I dugovečno u Partizanu, Natho!
karlo_veliki
Sramota je da igraju "kapitalci" od 40 godina, Tošić i Natko i da nam se nametnu "kapitalci" Suma i Sadik a da za našu decu nena mesta u prvom timu Partizana! Talenti greju klupu a ovi "kapitalci" samo troše ogroman novac!
Pigeon
Dosao si u pogresno vreme!
Ranko
Maedjionicar, tacno tako druze. Velika je njegova uloga u timu i mozda mi ove godine i ne uzmemo nista, ali smo sa njim napravili pun pogodak. Ja se ipak nadam. Kup je nas. Pozdrav!
Madjionicar
Nije nikad pogresno vrijeme za imati takvog majstora u timu. Ja sam – ponovicu ovo opet – bio poprilicno skeptican kako po pitanju njegovog individualnog kvaliteta i tako i nacina na koji ce se uklopiti u nas tim, ali sam debelo pogrijesio. Ne moramo sa njim osvojiti ni jedan trofej, ali je, brate, milina ga gledati na terenu. A i u Evropi smo sa njim koliko-toliko konkurentni. Pa onda gdje je njegov uticaj na mladje igrace u timu i tako dalje i tako dalje.
Željko Pavlović
Hoćemo kup.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.