Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан се свети Чарапанима (17 – САСТАВИ)

Чарапани – за напредак на табели! Партизан после ремија Црвене звезде и Војводине има прилику да се још више одлепи најближим пратиоцима и тријумфом над Крушевљанима начини одлучујући корак ка освајању јесење круне.
ФОТО: В. Марковић

ПАРТИЗАН – НАПРЕДАК недеља 17,00 (ТВ Арена 1)

Стадион Партизана. Судије: Владо Глођовић, Срђан Каурин, Матија Олајош Нађ.

ПАРТИЗАН: Лукач, Б. Илић, Ћирковић, Станковић, Н. Петровић, А. Живковић, Марковић, Дринчић, Нинковић, Шкулетић, Лазовић.

НАПРЕДАК: З. Поповић,  Луковић,  Пауновић, Јаничић, Урошевић, Лазић, Гобељић, Станојевић, Трујић, Божовић, Ндиаје

 

- Пласманом у четвртфинале купа добро смо отворили тежак циклус. Потребно је да сви који имају било какве везе са Партизаном буду строго фокусирани на наш посао. Хоћемо да искористимо потенцијале до максимума у наредних 20 дана и годину приведемо крају на најлепши начин - истиче тренер црно-белих Марко Николић.

Напредак је прошле сезоне Парном ваљку „одузео” пет бодова и коштао га титуле?

ЗАСЛУЖУЈЕМО ВИШЕ РЕСПЕКТА

Фудбал: Партизан – Напредак у 17, кошарка: Партизан – Цибона у 19 сати?

- Партизану је потребна подршка и у Хумској, касније и у Пиониру. Немогуће је да људи буду на два места у скоро исто време. Као клуб заслужујемо мало више респекта. О томе је требало да воде рачуна људи који одређују термине – наглашава Николић.

- Није нам мотив освета, кад је тако - обично је контрапродуктивно. Победа и пораз су саставни део спорта. Мотива има на претек - хоћемо да будемо јесењи прваци, наставимо са добрим играма, одушевимо публику, уздигнемо се изнад ситуације поред нас, будемо часни и поштени...

Чарапани заслужују поштовање?

- Напредак ове јесени има само један пораз на гостовањима. Игра са четворицом брзих играча у офанзивном делу тима, не траже пуно комбинаторике, лопта иде у напред, стварају велики број шанси. Проучили смо противника, рачунамо на све здраве играче, пробаћемо пред својом публиком да одиграмо још једну добру утакмицу. Форма је у узлазној линији, хоћемо да допишемо три бода.

Из Лазаревог града лансирају оптимистичне изјаве, спортски директор Остојић каже: „Ко не верује у успех, не би требало да долази у Београд”, десни бек Цветковић поручује: „Напашћемо Партизан”. Боље и тако, него да „паркирају аутобус”?

- Свако има право да одреди стил игре. Никада се ни на кога због тога нисам љутио. Обавеза Партизана је да има одговор.

Семафор 13. кола Јелен Супер лиге:

Недеља:

13,00: Чукарички – Јагодина

13,00: ОФК Београд – Младост

17,00: Партизан – Напредак

Субота:

Доњи Срем – Спартак 1:1 (Спалевић 47. једанаестерац – Георгијевић 88)

Рад – Војводина 0:0

Раднички 1923 – Црвeна звезда 0:0

17,00: Борац – Раднички (Ниш)

Одложено:

Вождовац – Нови Пазар

 

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Carobna lampa
Stvarno ne razumem jednu grupu komentatora koji ovde iz vesti u vest negativno komentarisu Marka Nikolica. Da li se on vama licno nesto zamerio, da li ste vi menadzeri koji imate svoje igrace u ekipi kojima on ne daje sansu, da li ste ikada uopste igrali fudbal? Pa jasno je da ima grupa igraca u timu koji su losi, ali boljih nema. Covek igra sa tim sto ima i gura jako solidno. Uporedite ga sa prethodnicima. Da li je losiji? Svi se vrtite oko Fofane, Kojica, Brisela, Markovica, Danka... Ima li u ligi boljih? Ima, ali ne previse. Ali, jasno je da para nema. Ali to nije problem trenera. Pa nije Marko predsednik kluba. U cemu je fora?
sasha
petarda sigurna
wcz
zimska pojacanja u fk partizan: vujadinovic, alivodic, oumaru
Zole
Otkud ti to? Zasto bezveze palite masu? Ni sam Nikolic ne zna ko ce doci na zimu a ne da ovako nagadajmo bezveze. Ko zna sta ce biti nakon izbora 16.decembra, mozda dodje novi trener Samo se nadam da tim nece biti slabiji nego sto je sada (pogotovo odbrana).
sumider moder
Pantica , i fofanu ne spominje , nadam se da ce i nikolic sa ovom upravom otici zauvek iz Partizana.
mica pfc
pantica ne stavlja u tim jer mali nece da potpise novi ugovor sa partizanom i tako ga kaznjava! klupsko naredjenje, a rumeni mu igra jer treba da se proda. na zimu idu, volkov, stankovic, drincic, ninkovic, lazovic
Sale
Kad taj mali Pantic potpise ugovor onda ce i moci da igra, on da voli Partizan potpisao bi ugovor a ne bi se predomisljao kao neka baba koja se predomislja!!!
Прикажи још одговора
31
Škuntelar opet het trik !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.