Почетна / Фудбал / Партизан

За Немању Антића у 18. минуту 18 бакљи у Хумској, почаст и за Секулића и Ивковића

Навијачи Партизана на стадиону у Хумској бакљадом су одали почаст трагично настрадалом Немањи Антићу
ФОТО: Н. Неговановић

Антић је један од троје утопљених у аутомобилу који је у петак увече упао у Дунав код Аде Хује, а имао је само 18 година.

Био је навијач групе „Врачар“, а присталице Партизана у 18. минуту упалиле су 18 бакљи. Поред тога, они су скандирали његово име и истакли транспарент „Немања Антић 1996–2014“.

Помен су, потом, одали и Гојку Секулићу, такође трагично настрадалом, имао је 17 и по година, играо фудбал у ОФК Београду и Интернационалу.

На крају, присталице црно-белих на јужној трибини одале су почаст и Марку Ивковићу Јагоди, навијачу Звезде који је убијен у Турској. Гробари су избацили је транспарент на коме је писало „Србију погодила је туга, последњи поздрав са Југа“, а у тим моментима није се навијало, већ је одржан минут ћутње. После тога  са југа се зачула песма „Сваки Турчин зна, свака була зна“.

И малобројни навијачи гостију из Крушевца, Јакузе, транспаренсом су одали почаст преминулом навијачу Звезде.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ranko
Zaista pohvalno od strane Grobara. Lep gest je odavanje pocasti i Grobaru Nemanji i Zvezdinom navijacu Marku Ivkovicu. Steta je , sto samo ovakve nesrece mogu da kolko tolko ujedine navijace. Neka ovo bude pouka i poruka da se nikada vise nasi navijaci medjusobno ne ubijaju. Prozivanja, peckanja, pa i neka normalna tuca za one najvatrenije, stvari su, koje su se uvek dogadjale. Neka na tome ostane. Sve ostalo vodi u ludilo. Pozdrav svima!!!!
grobar
Pocivajte u miru Nemanja,Gojko,Marko aporodicama naj iskrenije saucesce.
mix
Slava jednom divnom decku i strastvenom navijacu svojih Crno-belih! Ovu pobedu poklanjamo njemu!
FkpCascais
Braco, pored Nemanje Antica stvarno smo mogli ciganima da pokazemo da smo veliki i da i Ivkovica spomenemo
FkpCascais
Nisam znao, kad sam prokomentarisao naslov i tekst nisu spominjali Ivkovica.
Mile
i tom mladom momku je odata pocast na utakmici,raspitaj se. Nek pocivaju u miru.
Brut
Pocivaj u miru brate

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.