Почетна / Фудбал / Партизан

Шкулетић и Лазовић бољи од 13 клубова!

Пролетос је печат на победу Напретка над Партизаном ставио Бојан Божовић, сада је шлаг на тријумф Парног ваљка над Чарапанима ударио Петар Шкулетић!
ФОТО: Н. Неговановић

Податак за поштовање – Петар Шкулетић (12) и Данко Лазовић (8) постигли су више голова него чак 13 клубова Јелен Супер лиге! Они заједно 20, цела Црвена звезда, на пример, само 15!

Успешнији од Партизановог тандема су само Војводина (24) и Чукарички (21)...

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ko tebe sta pita?
Gospodine beli : u ovom tekstu nije tema Kako igra I koliko golova postize najveci vas igrac Darko Lazovic, ovde se prica o DANKU Lazovicu I o Petru Skuleticu!
Ko tebe sta pita?
"Gospodine" JA ,ko je tebe sto pitao? moras vec jednom da se opredelis, Ciji si ti navijac? Koristis svaku priliku izigravajuci velikog cigana da pljujes po Partizanu, pred samo 2dana posle pobede nad Napretkom tvoj sramni komentar po kome su sva 3 gola partizana nergulalna, samo si ti I spiker sa TV SPORT videli ofsajd Lazovica pustanje golmana ,namernu sabotazu Trujica ali zato niste videli ofsajd iz koga je Napredak dao gol. Jesi karakter svaka ti cast , sada kada nemas tema za pljuvanje po Partizanu ti komentarises igru I ostanak nasih najboljih igraca, mozda nisi pisao kom. u prisustvu Gospodje JA ? jer kako drugacije tumaciti pljuvanje na 10 kom. a kada cenzura nije pored tebe ti si "veliki" navijac Partizana. Kako te nije sramota? makni se covece sa nasih vesti , imas svoj klub pun raznoraznih dogadjaja, uzivaj I mani se nas. Pozdrav za sve iskrene navijace Partizana uz zelje za bolje sutra svih nasih klubova od Crno belog 1953!
Branko
Ma nije on nikakav JA, on je onaj sto se ranije predstavljao kao anonimni.
simon
nista ovo nije tacno! ovo je sve tole namestio! ako partizan osvoji titulu sa ova dva napadaca,opet tole namestio! ako partizan na prolece opet rutinski pobedi zvezdana,tole namestio! ako partizan napravi jos kojeg mitrovica i lazara markovica,tole namestio!
beli
Jos kad bi se igraci prodavali preko novina......Ko god ih je uzivo gledao vidi da je kvalitet nasih igraca u rangu Jermenske lige.
mix
Ovo je nezaboravno, dva asa sampiona kao cela liga! I to je sampion a ne...! Skule je mocan igrac, onaj silni trk i razvaljivanje cele odbrane i gol, to je za pricu! Curcic sve vidi i nema komplekse a propo male i velike lige. Nema veze, kako je krenulo njih dvojica ce dati golova vise nego cela Liga na kraju prvenstva!!! To ce biti za istoriju i za pripovedanje!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.