Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан потписао четворогодишњи уговор са центарфором

Очекује се да Парни ваљак у наредним сатима добије и новог помоћног тренера...
ФОТО: ФК Партизан

Никола Штулић, талентовани нападач из класе 2001, потписао је данас четворогодишњи уговор с Партизаном.

Центарфор којег су навијачи и медији одмах прозвали Џони, алудирајуци, у складу са именом и презименом, на легендарног фронтмена Азре, дебитовао је за први тим црно-белих у финишу прошлог првенства против Чукаричког у Хумској.

Параф на Партизанов посао за будућност, носећи као и Штулић аутентичну црно-белу маску, ставио је генерални директор Милош Вазура.

Очекује се да Парни ваљак у наредним сатима добије и новог помоћног тренера...

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Денис Стојковић. Лазар Павловић. Штулић. И треба нам један задњи везни млад висок јак безобразан спортски .ту је и Станојловић има младих пуно .
Karlo Veliki @ Luciano
Skeptik sam za Stanojlovica. Kada su fizikalije u pitanju Bosanac je super. Kada je volja u pitanju prosecan je a kada je lopta u pitanju, odbija se od njega.
Vlada
Neka bude dobar u fudbalu, kao što je Džoni Štulić bio dobar u muzici.
456
A koji je štulič na slici
Mosquito @ 357
Ne, nego ovaj u sredini.
357
Ovaj što drži dres
Прикажи још одговора
Mosquito
Maskirali se, mora da nesto mute.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.