Почетна / Фудбал / Прва лига

Месаровић не да трон, Кабел стопостотан, Земун славио у Краљеву (ВИДЕО)

Јагодина и Трајал ремизирали, Добановчани славили у Врању, а Крагујевчани на Новом Београду
ФОТО: М. Спасојевић

Да ли случајно или намерно и ове сезоне Пироћанци су дочекали Новосађане без тренера на својој клупи.

Прошле сезоне изненада је пред овај меч отишао Марко Видојевић, а ове Дејан Челар, довољно за неизвесност и исход овог меча још при загревању.

До 28. минута на терену су се видели само пиротски „бели“ са изузетном теренском иницијативом, али не и правим шансама за гол.

И онда без иједне прилике, у 37. минуту Месаровић са леве стране из мртвог угла, поред четири одбрамбена играча Радничког,

Семафор шестог кола Прве лиге Србије:
Раднички (П) – Кабел 0:1 (Месаровић 37)
ИМТ – Раднички 1923 0:1 (Максимовић 16)
Слога – Земун 1:2 (Петковић 37 – Кузмановић 55, Аврић 64)
Железничар – Колубара 2:1 (Савановић 54, Јовановић 62  Васиљевић 73)
ГФК Дубочица – Лозница 0:0
Динамо – Будућност (Д) 2:3 (Кеча 15, Недељковић 26 – Вуковић 12, Илић 50, Иванчевић 68)
ГФК Јагодина – Трајал 1:1 (Ристић 16 – Осман 58)
Петак:
РФК Графичар – ОФК Жарково 1:1
Раднички (СМ) – Борац 1926 1:2
Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dusan Dzigurski Dzigurica
Napred Kabele moj, koliko te samo volim!
Tiosav
Mnogo je za Novi Sad da ima tri superligaša, pogotovo iz razloga koji si sam rekao - imaju samo jedan stadion za elitu. Da li bi taj teren izdržao tri utakmice za nedelju dana po kiši i bez vegetacije krajem jeseni? Na Slanoj Bari ne može da se igra Superliga, a na Štrandu ni Prva liga kada bude gledalaca. Plus što se pominje da će i Karađorđe da se renovira jedno godinu i po dana, pa će Vojvodina da igra u SC FSS u Pazovi. Ne znam gde će onda Proleter i Kabel? U Bačku Palanku, Kulu...?
HNK Bačka 1901
Pitanje je da li će Kabel uopšte da igra Super ligu ako izbori promociju. Kao prvo nemaju stadion, a jedini stadion u NS koji ispunjava uslove igranja u Super ligi je karadjordje a na njemu već igraju dva kluba, proleter i voša. Kao drugo stalno se spominju kao Vošina filijala pa bi na kraju mogli odustati od promocije kao što je to uradio Grafičar prošle godine. Licno bih voleo da grešim i da NS sledeće sezone ima 3 kluba u Super ligi i da Mladost GAT udje u PLS, jer grad kao što je NS to zaslužuje, kako po veličini tako i po fudbalskoj tradiciji.
Le
Bravo Recko nemoj nikada da ideš iz Dinama ulaziš glat u super ligu kao što si rekao..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.