Почетна / Фудбал / Прва лига

Орлић после невероватног аутогола: Срамота ме да изађем на улицу

Несвакидашња ситуација одиграла се на Јумковом стадиону, када је чувар мреже Врањанаца, у 87. минуту, савладао самог себе
ФОТО: ФК Динамо

Фудбалери Динама забележили су другу победу савладавши Железничар (3:1), али утакмица ће остати упамћена и по гафу голмана Мирослава Орлића и начину на који је постигао аутогол.

Несвакидашња ситуација одиграла се на Јумковом стадиону, када је чувар мреже Врањанаца, у 87. минуту, савладао самог себе. Дан после утакмице, видно разочаран Орлић појаснио је шта се дешавало на терену, али и после.

- Хтео сам да избацим лопту у аут, али кад сам кренуо да је бацим чуо сам да је неко викнуо: „Стани“. Лопта ми је испала из руке и отишла у мрежу. Ни сам не знам како је проклизала. Цео свет ми се срушио после утакмице, нисам хтео ни са ким да причам. Ово ми се десило први пут, срамота ме да изађем на улицу, људи се смеју и имају право. Касније сам погледао клипове и ако ми је за утеху нисам једини голман коме се то десило – каже Орлић.

Осврнуо се новајлија Динама и на наводне приче да је то урадио с намером:

- Нисам тип да намештам утакмице, не играм кладионице и противник сам тога. Нема логике, пре тога сам одбранио тежак ударац, скинуо зицер противничком играчу, тако да су то глупости. Никад у животу то не бих урадио, имам подршку целе екипе и клуба.

Чувар мреже стигао је пре два месеца, али је убрзо морао на операцију у Салцбург због повреде менискуса.

- Још сам под терапијом, болови су присутни, али могу да играм и тренирам са екипом. Морам да наставим даље, грешке се дешавају, смешно је то што се десило, али морам напред – рекао је Орлић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.