Почетна / Фудбал / Прва лига

Четири места дефицитарна у Динаму из Врања: Голман, штопер, везиста и бочни играч

Зимске припреме се ближе за фудбалере Динама, мање од месец дана остало је поновног окупљања, али екипа тренера Драгана Антића одлучила је да не мирује
ФОТО: Фејсбук/ФК Динамо Врање

Сваки играч добио је индивидуални план и програм рада који спроводи у паузи. Овога пута на време ће кренути припреме, верујем да ћемо до наставка да допунимо играчки кадар и што спремније дочекамо пролеће. Динамо већ има традицију да други део сезоне одигра много боље од јесењег – каже Никола Стојановић, помоћни тренер.

Врањанци су током првенства забележили пет победа, док је број изгубљених мечева дуплиран.

Почетак сезоне није кренуо најбоље, стартовали смо лоше у односу на наше жеље и планове. Нисмо могли на време да региструјемо играче, поједине утакмице смо несрећно изгубили, па је и низ непредвиђених околности утицао на резултате. Како је првенство одмицало успели смо да се вратимо и пружимо сјајне партије. Играли смо боље у финишу јесени и да је сезона дуже трајала верујем да до краја не бисмо изгубили ниједну утакмицу.

„Жуте” у наставку очекује тешка борба за опстанак.

Охрабрују нас последњи мечеви, уколико наставимо у истом ритму и добро се спремимо и појачамо, можемо да изборимо останак. Циљеви су свакако били већи, али морамо да будемо реални. Динамо је сигурно заслужио много више, међутим како смо кренули и ово је успех.

Бивши суперлигаш потрудиће се да у прелазном року појача дефицитарне позиције.

У плану је довођење голмана, штопера, везисте и бочног играча. Димитрову је истекао уговор, али све је ближи договору и останку у клубу, док су остали играчи под уговором.

Утакмице Динама увек су биле посећене, али због тренутне епидемиолошке ситуације трибине на стадиону „Јумка“ остале су празне.

Врањанци воле Динамо, темпераментни су што значи играчима. Фудбал се игра због публике и без навијача спорт губи драж коју је раније имао. Надам се да ће стање ускоро да се стабилизује и на пролеће дочекамо публику и кренемо заједно у нове победе – поручио је Стојановић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr
Samo lud čovek može otići kod Antića,neka taj sindikat ako još postoji i taj Poledica ispitaju razna maltretiranja igrača Dinama od ,,gospodina,, Recka.
republika srpska
Pobogu zar nema neko normalan od tog Recka ??? Pa čovjek kao da je Ser Aleks pa mu niko ne moze nista
Viadukt
Dinamo Vranje je "dark side of the moon" Prve lige Srbije. Retko antipatična ekipa.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.