Почетна / Фудбал / Прва лига

Неђић нови тренер Графичара, Ђуровски смењен, добија функцију потпредседника

Фудбалски клуб Графичар именовао је новог шефа стручног штаба, досадашњег тренера омладинске селекције Црвене звезде Марка Неђића
ФОТО: ФК Црвена звезда

Како се наводи у саопштењу тог прволигаша, реч је о младом и успешном стручњаку који је сарађивао са великим бројем играча који тренутно наступају за Графичар, током њиховог јуниорског стажа у редовима црвено-белих.

Истовремено, досадашњи први тренер Бошко Ђуровски постао је потпредседник клуба. Поред наставка бриге о младим фудбалерима и унапређењу њиховог развоја, Ђуровски ће бити задужен за координацију са Омладинском школом Црвене звезде, чиме ће сарадња два клуба бити подигнута на још виши ниво, наводи се у саопштењу клуба.

 

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tima
Au jos je cak i unapredjen za ocajne rezultate.. Bice to zanimljiva koordinacija... Dokaz da je sve u vezama i kombinacijama.. A zgazilo ga vreme, zivi u 1984' kao i njegov fudbalske metode
Rale
Tako je to u Srbiji, kad pojma nemaš i rezultate sramotne, važno je da si podoban i onda još napreduješ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.