Почетна / Фудбал / Прва лига

Зоран Рендулић имао понуде, али решио да остане у Раду

Рад је почео припреме за други део првенства, а главни циљ је повратак у елитни ранг, без обзира на бодовни заостатак за водећим тимовима. Зоран Рендулић, шеф стручног штаба, после прозивке, обавио је једночасовни тренинг
ФОТО: ФК Рад

- Драго ми је да сам видео момке жељне рада и доказивања. Остаћемо на Бањици до 31. јануара, кад ћемо отићи на двонедељне припреме у Кучево. Два дана пре поласка имаћемо дуел са неким од српсколигаша – истакао је Рендулић.

Гро тима из јесењег дела остао је на Бањици.

- Имаћемо прилику да заједно прођемо комплетне припреме, што није био случај летос, а то је битно за атмосферу и касније стварање добрих резултата. Биће времена да момке упознам са мојом идејом.

Новајлије су планиране у свим линијама тима.

- Надам се да ћемо довести најмање тројицу и са њима могли бисмо да јуришамо на бараж. Настојаћу да на свакој позицији имамо најмање двојицу добрих фудбалера, а верујем и да ће нас заобићи повреде.

Првог радног дана било је тридесетак играча.

- План је да списак заокружимо на 24 играча и тројицу голмана. Сви крећу од нуле, као и ја, сами себе да убаце или избаце из тима. Ко се не буде изборио, отићи ће на позајмицу – јасан је Рендулић.

Милош Трифуновић, спортски директор, жели да врати небескоплаве у Супер лигу, а то је поручио и на јучерашњем окупљању:

- Амбиције су повратак у друштво најбољих, иако смо имали много проблема последњих шест месеци. Важно је да је остао костур екипе, као и тренер Зоран Рендулић, иако је имао неколико понуда.

Прикључена су и четворица омладинаца.

- Радловачки, Митић, Дељанин и Савић одскочили су јесенас у омладинској конкуренцији и добиће прилику да се боре за статус у првом тиму. Преговарамо да Драшко Ђорђевић остане и за пролеће. Потрудићемо се да тренеру Рендулићу обезбедимо два подједнака тима – јасан је Трифуновић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
Ponude.Da je imao otrcao bi.
Супер Марио
Срећно Раде!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.