Почетна / Фудбал / Прва лига

ГРАЂЕВИНАРИ ТРЉАЈУ РУКЕ: Стиже 240.000 евра од Његоша Петровића

На Бањици трљају руке после трансфера Његоша Петровића из Звезде у Гранаду
ФОТО: И. Веселинов

Трансфер Његоша Петровића из Црвене звезде у Гранаду, донеће приход до прошле сезоне редовном суперлигашу, због клаузуле о 20 одсто од наредне продаје. У редове шампиона Србије је дошао као један од најбољих изданака омладинске школе Грађевинара.

По специјализованом сајту Трансфермаркт вредност тог трансфера из Црнотравске у Љутице Богдана износила је 400.000 евра. Челници небескоплавих успели су да испреговарају и додатних 20 процената од наредне продаје талентованог везисте. Трансфер ће бити реализован по цени од 1,6 милиона евра.

Ипак, ,,кајмак“ се неће узимати од те цифре. По обичају износ од којег се намири претходни клуб се добија из разлике куповине (400.000) и продаје (1.600.000). Простом математиком на Бањицу ће стићи 240 хиљада евра. И ту није крај поменути износ биће исплаћиван кроз три или четири рате, пошто је Звезда такав договор постигла са челницима Гранаде.

Овиме је Његош Петровић ушао у групу играча који су претходних година донели додатне приходе клубу са Бањице.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
Ako Zvezdu kontrolise UEFA neka onda kazu kolika su njihova dugovanja domacim klubovima po pitanju obestecenja za igrace koje su uzeli na ,,dodjem ti nekad/a mozda i nikad/,,
уефа мониторинг звезда пролази увек
Питај Хајдук из Куле где је, којем нисте Фејсу (1,2 милиона евра) платили, питајте Банат где је, којем сте дужни 3 и по милиона евра били за 50% Тошићевог трансфера у Јунајтед, питајте БСК где је, којем нисте за Стефана Савића платили проценте од продаје Ситију, или треба да наставим? Само музете клубове док не покрадете шта можете и онда клубови пропадају јер је лакше угасити клуб него да мезимче Партизан ишта исплати.
dzaba
Ha, ha...dobice te pare na kukovo leto...Pa, kom su klubu ikada, ovi dali novac koji im pripada? Moze im se...
Dragan
Dobar posao
Peki
Na kojem je to sudu Asano kad igra za Bohum a trebalo bi ako je na sudu da ne moze da igra dok se slucaj ne resi.A i dobice ga na sudu malo sutra da ne kazem nikada.
matori
grobar54-ocito si neobavesten-klub je dao ciste papire Scekicu a on je oprostio sve dugove -s obzirom na cenu igraca jos jedan sumnjiv transfer? Slucaj Asano je na sudu -on je primao redovno platu ali se poziva na dug za premije ?
Гробар54
Клуб треба да прода играча, за некакав новац!Играч треба апсолутно да буде исплаћен,јер ФК Партизан није социјално друштво,или Црвени крст!Нема ту шта играч, да опрашта дугове,јер се поштено борио!Чисти папири се добијају,када су ове побројане ствари,задовољене!Уговор,треба да буде јаван и транспарентан,а не сакривен и непознат!Није ово држава каубоја,него би требала бити правна држава!Или смо ипак каубојска држава?!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.