Почетна / Фудбал / Прва лига

Дејан Рађеновић на клупи Металца

Металац и Горњи Милановац заслужују да играју са најбољим екипама у Србији – вели Рађеновић
ФОТО: Архива Журнала

Металац из Горњег Милановца, после испадања из Супер лиге и растанка са тренером Милијом Жижићем решио је питање наследника на клупи. Диригентска палица тима који жели да се врати у елиту је у рукама Дејана Рађеновића.

Популарни Рађен је већ са ОФК Жарковом и ОФК Бачком освајао прва места и изборио пласман у виши ранг, Прву, односно Супер лигу. Био је на принудном одмору прошлу сезону, али је чекао и дочекао да га ангажује добро организован клуб.

– Тачно је да сам се са челним људима Металца договорио о сарадњи. Драго ми је да ћу сести на клупу клуба кога краси добра организација, озбиљност, као и амбиције да се врати у Супер лигу. Металац и Горњи Милановац заслужују да играју са најбољим екипама у Србији – потврдио нам је Дејан Рађеновић да је „рука пружена“.

Спортски директор Металца, Бојан Леонитевић, после испадања из Супер лиге изјавио је да је то корак уназад и само тренутни застој, који намерава да надокнади:

– Идемо у нижи ранг такмичења, али није то ништа страшно, вратиће се Металац.

Жеља, амбиције, озбиљност клуба уз тренера који зна како се прави тим који осваја прво место и пласман у виши ранг могу бити охрабрење за Металац и Горњи Милановац.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.