Почетна / Фудбал / Прва лига

Tрактористи јуре ка елити, Инђија само до бода у Крушевцу (ВИДЕО)

Јединство боље од Радничког, Рад и Вршац ремизирали, Металац савладао Нови Сад на његовом терену
ФОТО: М. Спасојевић

ИМТ – Лозница 1:0 (0:0)

Београд – Стадион: Бежаније. Гледалаца: 400. Судија: Никола Бикић (Зрењанин). Помоћници: Илија Ловре (Нови Сад), Жељко Ђурић (Уб). Жути картони: Кијевчанин (ИМТ), Пантић, Сантрач (Лозница). Стрелац: Луковић у 49. (из једанаестерца)

ИМТ: Којић, Савић, Глишић, Стефановић (од 75. Стаменић), Луковић (од 79. Блажић), Чарлс (од 84. Укачвуку), Ћирковић, Ћосић, Коџић (од 46. Видић), Радочај, Кијевчанин.

ЛОЗНИЦА: Лучић, Поповић (од 1. Ристић, од 84. Вићентијевић), Делевић, Мартинкевич (од 63. Комарчевић), Мићић, Дамњановић, Дабић, Сантрач, Пантић, Станојевић, Ивановић.

 

„Трактористи” су остварили минималну победу, али и пропустили прилику да постигну још неколико голова. Лозничани су отвореном игром на почетку били конкретнији. Ивановић је, у деветом минуту, лепо прошао по левој страни и идеално центрирао, али нико од саиграча није спретно реаговао у шеснаестерцу.

Мићић је извео слободан ударац са 20 метара, а лопту која је ишла под пречку Којић је избацио у корнер. Домаћин је први пут озбиљније запретио у 17. минуту, после идеалног паса Коџића, Луковић је оклевао и шут му је блокиран. Нешто касније гости су поново били у акцији, али лопта је после шута Пантића са 20 метара завршила поред оквира гола.

После добре акције домаћина, у 33. минуту, Делевић је с напором избацио лопту у корнер, док је шут Кијевчанина блокиран. Пред одлазак на одмор, Ћирковић је био у опасном налету, али лопта је завршила у корнеру.

Почетком другог дела, Видић је, у првом контакту са лоптом, шутирао главом из шеснаестерца, али за мало није био прецизан. Сантрач је, у 49. минуту, играо руком у шеснаестерцу, а Луковић је био сигуран извођач најстроже казне.

Нису се предавали ни Лозничани, Дабић је шутирао са 20 метара, али право у голмана Којића. Видић је лепо проиграо Луковића, који је ушао у шеснаестерац и шутирао, а Лучић је одличном интервенцијом сачувао мрежу.

После идеалног паса Радочаја, Видић је, у 78. минуту, запретио из шеснаестерца, док се Радочај у 82. минуту обрукао. После дубинске лопте, изашао је испред голмана Лучића и несхватљиво брзоплето шутирао преко гола.

Семафор 11. кола Прве лиге:

Нови Сад – Металац 0:1 (Ђурић 56. пенал)

ИМТ – Лозница 1:0 (Луковић 49. пенал)

Рад – Вршац 1:1 (Арсић 68 – Вујић 83)

Јединство – Раднички (НБ) 2:0 (Кваку 24, 47)

Трајал – Инђија 1:1 (Голубовић 18 – Мијаиловић 44. аутогол)           

Графичар – Слобода четвртак у 15

Златибор – Раднички (СМ) одложено

Железничар – Мачва одложено

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.