Почетна / Фудбал / Прва лига

ИЗБРИСАН, ПА ДОПИСАН: Богдановић васкрсао!?

Фудбалски савез Србије, усвојиће сутра листе судија, делегата и посматрача на прволигашким теренима. Никад касније, свега две недеље пре почетак такмичења, биће обелодањен списак најодговорнијих за регуларност предстојеће трке.
ФОТО: М. Рашић

Промене у календару такмичења, ранији почетак Супер лиге, време годишњих одмора и неуобичајено згуснут програм у јулским данима, могу да буду оправдање за непланирано кашњење. Семинари су најављени око 10. августа, па нема сумње да ће и наредна сезона, на „малим теренима” бити добро припремљена.

Узбуну би, међутим, могао да изазове списак судија друге групе, предложених да суде утакмице Прве лиге. Крајем прошле недеље, како се чује, формиран је коначан предлог листе на којој је и име Дарка Богдановића.

Ништа не би било чудно да доскорашњи судија прве групе из Краљева, претходно није скинут са свих листа. Лане је направио неуобичајено велики број пропуста, добио је три слабе оцене, што је верификовала и Комисија за судијска питања ФСС, па је Извршни одбор српске куће фудбала одлучио да га „пензионише”.

Отуда и чуди како се Богдановић одједном нашао на скици листе за наредну сезону. Из Краљева допире сигнал да би тај потез могао да буде један од адута у предстојећој изборној трци на нивоу града и Рашког округа. За сада је, ипак, само реч о предлогу, мада је фудбалска влада, протеклих година, углавном усвајала судијске листе без изузетка.

Све би требало да буде познато до сутра, када се очекује седница Извршног одбора ФСС. Биће занимљиво, о „случају Богдановић” чути став најоперативнијег органа домаћег фудбала...

ИЗБРИСАНА ЈОШ ТРОЈИЦА

ИО ФСС, на последњој седници пред почетак шампионата, уз Дарка Богдановића, скинуо је са листе још тројицу судија – Дениса Траиловића, Дарка Расинца и Милоша Гагића.

Трио је избрисан због катастрофалних превида на мечу ОФК Београд-Борац (1:0). За њих, сасвим је извесно, нема повратка суђењу...

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sone
covek skinut sa liste pa vracen to nema nigde samo u srbiji
valja imati vojnike sa pistaljkom
kokeza i mrakic tumbaju listu jer gori pod noktima
grobari licemeri
Zna se kako se partizanu dodeljuju titule.Poslusnici kao bogdanovic se vracaju,a npr.zvezdas Rasinac,koji istina nikada nista nije doneo Zvezdi,se sklanjaju za svaki slucaj.Tako "posteni"partizan i njihov tole "uzimaju" titule.Samo,sada je kraj....
Artifex
Ovaj Bogdanović je Zvezdi doneo titulu 2014. tako što je svirao penal za Vojvodinu protiv Partizana i to zbog faula van šesnaesterca. Informiši se.
Војна хунта
Мора да "васкрсне" такав Кокезин таленат. Не може свако да свирне пенал за фаул на 17м као овај што је свирао за Војводину у 90 минуту против Партизана и тако циганима омогућио да украду титулу.
Aca
Ovaj zvezdi doneo vise bodova nego sto je sama uspela da osvoji.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.