Почетна / Фудбал / Прва лига

Терзић поднео оставку на функцију у ОФК Београду

Дејан Терзић, брат Звездана Терзића, директора Црвене звезде, у ОФК Београду је у минулом периоду оставио траг радећи као шеф скаутинг службе
ФОТО: И. Милутиновић

Играо је Дејан Терзић главну улогу када је о појачањима реч, али после година проведених на Старој Карабурми, одлучио је да дигне сидро.

Како се може чути, Терзић је поднео оставку на функцију, а разлози за такав потез још нису познати.

Обзиром да су плаво-бели у јеку прелазног рока остали без првог човека скаутинг сектора, највећи терет током летње пијаце, кад је о појачањима реч поднеће спортски директор Зоран Лончар, као и тим-менаџер Новак Рашић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sone
terzici pustaju korenje
Bajo
Srkenucu vam samo paznju na jednu stvar. Kako je Bata Djora rekao da zeli da preuzme Radnicki 1923 i Slobodu Uzice i posle odbijanja od klubova, ti klubovi su ispadali u nizi rang. Evo sledece sezone oba tima u 3 ligi. Na pocetku sezone je isto zeleo i kod OFK kao "prijatelj" Pizonu koji je rekao ne, evo i OFK ispade u nizi rang. Slucajno?! Ne bi rekao. Nadam se da ce se srediti svi papiri i da ce vec do kraja godine OFK biti u vlasnistvu gazde Olimpijakosa. Stari Beogradski klub s tradicijom ne zasluzuje da ima takav oronuo stadion i da igra u drugoj ligi, a da su klubovi poput Rada, Spartaka i slicnih i dalje u prvoj. Nadam se da ce se OFK i Jagodina ekspresno vratiti u prvu ligu.
Sale
Rad i Zemun su ti pravi Beogradski klubovi!!! Ni Ofka nije daleko ali su Terzici je unistili!!!
Sta se toliko rastrcali
E sad ozbiljno kada svi ljudi poput Terzica napuste OFK Beograd i budu igrala samo beogradska deca ,a ne dovedena sa strane i menadzera OFK Beogradu ce da svane.Treba vratiti Petkovica i Skoblara u klubi i druge legende OFK Beograda.Da bi pomogli na sve nacine klubu.
FkpCascais
Dokle god budu igrala "deca" klubovi će samo da padaju.
OTERAO
ih u drugu ligu,oprao pare,pa dovidjenja!!!!
krk
Aj mi molim te objasni kako sef skauting sluzbe moze da opere pare? Jesi to sam smislio il ti neko pomogao?
Biće ministar pravde
hahaha...
Maki
Samo se ti smej, nije to daleko od istine.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.