Почетна / Фудбал / Прва лига

Слобода из Ужица остаје у Првој лиги

На седници Одбора за хитна питања ФСС одлучено је да екипа из Ужица остане члан прволигашког друштва
ФОТО: Н. Неговановић

Слога из Петровца на Млави је одустала од такмичења у Првој лиги. Иако нико од чланова управе у оставци није желео званично да потпише документ, у ФСС је стигао допис са печатом клуба са обавештењем да Слога због великих проблема иступа из такмичења.

Иако је било наговештаја да ће се о овој теми расправљати прошле недеље на седници ИО ФСС, питање статуса Слоге и ко их мења у Првој лиги, остављено је да се реши на Одбору за хитна питања ФСС на челу са председником ФС Србије Славишом Кокезом.

А, одбор је рекао да члан прволигашког друштва остаје Слобода.

 

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

NekoIzMase
Ne daj Boze da je OFK Beograd na ovaj nacin ostao u Super Ligi, pa to bi bilo 3000 komentara....naravno negativnih
Mikac
Dobra diskusija, a istina je kao i uvek - negde izmedju! Ono sto je sigurno bez dileme je da je u Srbiji fudbal deplasiran i devastiran kao sport i da vise po meni nema drazi. Sve najbolje Slobodi i Uzicu i da malo vise pozitivne, a manje negativn energije bude oko tog kluba, u pricama ali i na tribinama.
dejan
Meceslave, tvoja privrzenost klubu je za postovanje ali slabo baratas cinjenicama.Klub ti je ostao u sezoni u ligi sa tri namestene utakmice i to Javor (u poluvremenu),Macva i na kraju Backa.Ove godine bi opstali jer je protiv Sindjelica igrac koji nije znao da je utakmica namestena dao gol u 91 min.Uprava ti laze i vara igrace za plate i ponasa se kao da vode Celsea a ne Slobodu,a sede u lozi i ne vole sami sebe a kamoli nekog drugog.Najbolji primer su ti bivsi igraci Slobode koji svaki kada igra protiv Slobode daje svoj maksimum jer se ni jedan nije lepo rastao sa njom zbog tvoje "ljubljene" uprave.I na kraju okrenu bi se "znalackom" zapadu koji misli da je navijanje kada pocnes da pljujes svoje a navijas i divis se drugima.Taj mentalitet palanke ce Vas ubiti.Razmislite malo o tome evo imate opet sanse pa probajte da je iskoristite. P.S:Imate dva kluba spojte ih napravite jedan i bazu pa onda polako na zdravim nogama i ljudima napred.Nisu uvek pare nekad je i atmosfera vazna.
Aber razuma
Ako je i bilo prevara igraca, za to postoji kazna i do prosle nedelje Sloboda je bila zbog dugovanja bez mogucnosti da registruje nove igrace, jos od prosle godine.Sada su dugovi bivsim igracima isplaceni/ reprogramirani, to je situacija koju svakog prelaznog roka ima vecina klibova u prva dva ranga. Drugim recima, nista Sloboda nije drugacija od vecine klubova, cast retkim izuzetcima. Ponovicu, pustite ovu upravu da radi na stabilaziciji kluba i igrackog kadra, a svako ko misli da moze bolje i spreman je da to podrzi realnim sredstvima, a ne praznim pricama i kritikovanjem svega sto su drugi uradili, siguran sam dobice podrsku i Grada i navijaca. Najveci problem i jeste ta negativna percepcija kluba zbog ove ili one uprave. Pravi navijaci nose ljubav prema klubu u srcu godinama, bez obzira na rang u kome igra i ko ga vodi. I zato, ako je ucinjen i najmanji korak napred, to treba pozdraviti. Napred Sloboda!
dejan
Aber,nigde nisam komentarisao da samo Sloboda namesta ali ovde se radi i u tekstu i u komentarima o Slobodi.A to da li sam informisan ako imas mogucnost proveri pa ces videti koliko su instinite moje informacije.Zato vam se i desava sve ovo jer i ti i tebi slicni podrzavate to sto oni rade uz ono poznato "pa to svi rade".Probajte drugacije npr. da imate dobru ekipu,ali posle silnih prevara igraca niti jedan ozbiljan nece da dodje u Slobodu jer vazite za klub prevaranata.Samim tim nemate niti jednog sportskog prijatelja a kako stvari stoje necete ga ni imati.S Postovanjem.
Прикажи још одговора
Abc
Pa ovi nemaju ni za sendvic!
meceslav
Klub je ispao nastalo je opste rasulo svi su otisli i razbezali se niko nije hteo da preuzme slobodu,na kraju je ko drugi do gosp[odin Josip uz nestvarnu gimnastiku doveo klub do opstanka u sezoni 2014/2015 bez ijedne namestene utakmice jer igraci su se dovijali kako je ko stigao opstina je toliko nesposbna da nije slobodi uplatila ni tih 8 milona iz budzeta.iako znamo da macva ima 30 dinamo vranje 24 miliona i tako tako dalje.A ovo sto se sada desilo nije nikakvo mufte kako pokusavaju dusebriznici da predstave vec cista sreca po nas sto je sloga odustala,verovatno ce sloboda i za to bit kriva!I najjaca recenica uzickog sljama da su u upravi slobode sve sami lopovi ja se samo pitam sta oni imaju da ukradu kada od ovih prethodnih ni rolna toalet papira nije ostala!Elem FSS je danas dokazao da radi posteno i po propisima iako su bile neke insinuacije da ce buducnost valjevo uci pominju da imaju neka silne pare.Super ja im zelim od sveg srca da sledece sezone izdominiraju u srpskoj ligi

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.