Почетна / Фудбал / Прва лига

Преокрет Шапчана, Мачва остала лидер, нула у Земуну

Штета што је блатњав терен онемогућио актере да пруже квалитетнију игру јер борбеност, ангажованост и неизвесност нису изостали. Гости су се представили у добром издању и потврдили да висок рејтинг није случајност
ФОТО: В. Марковић

Мачва – Будућност 2:1 (0:1)

Стрелци: Јеремић у 51, Матић у 67. за Мачву, Владисављевић у 45. за Будућност.

Стадион Мачве. Гледалаца: 1.500. Судија: Немања Ћирић (Суботица). Помоћници: Милош Симовић (Ловћенац), Илија Ловре (Нови Сад). Жути картони: Ђермановић (Мачва), Благојевић, Морача (Будућност).

МАЧВА: М. Пејовић, Ф. Пејовић, Ђермановић, Лазаревић, Ристивојевић, Ивић, Мемедовић (од 46. Станчетић), Обровац, Матић (од 80. Ђукић), Милосављевић (од 90. Милинковић), Јеремић.

БУДУЋНОСТ: Јадранин, Лучић (од 75. Тановић), Рајевић, Стојковић, Јаћимовић (од 63. Ђорђевић), Ђушић, Благојевић, Недељковић, Владисављевић, Јеличић, Суботић (од 70. Морача).

 

Шапчани су имали иницијативу али изразитих шанси у првом полувремену није било. После контранапада у 45. минуту и слабог старта Мемедовића, Рајевић се пробио по левој страни и центрирао оштро по земљи, а Владисављевић пратио акцију и из близине убацио лопту у мрежу.

Мачва је снагу показала у наставку. После центаршута Милосављевића, у 51. минуту, Јеремић се нашао на месту и рутинским ударцем донео изједначење.

Добру шансу имао је и Обровац. Кад се помислило да је гостујућа мрежа зачарана, Станчетић је идеално центрирао, а Матић из близине убацио лопту у мрежу.

Семафор 11. кола Прве лиге Србије:
Земун – Синђелић 0:0
Мачва – Будућност 2:1 (Јеремић 51, Матић 67 – Владисављевић 45)
Слобода – ОФК Београд 1:0 (Ђерић 45)
Пролетер (НС) – ЧСК Пивара 0:0
Бежанија – Јагодина 1:0 (Вучетић 29)
Колубара – Оџаци 2:0 (Лазић 80, Пераловић 81)
Недеља:
14,30: Раднички – БСК Борча
14,30: Динамо – Инђија
Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Era
Napred Sloboda!
VELJA
Dragi moji OFK-OVCI,sada smo stvarno dotakli dno,sto namece pitanje Upravi kluba koja ima istorijsku odgovornost: Zbog cega je OFK u stanju u u kome se nalazi,sta cine da se to stanje prevazidje i sta je u stvari cilj?
vule
bravo macva nadam se da ce se sledece godine u Sapcu igrati super liga mislim da je red

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.