Почетна / Фудбал / Прва лига

Раднички без тренера, Живковић у Новом Пазару

Пироћанци завршили прволигашку трку на шестом месту, отварају конкурс за тренера
ФОТО: М. Спасојевић

Прволигашки табак само што је пресавијен, тек предстоји анализирање првенства, лоцирање грешака на својим и противничким теренима. Мачва и Земун закорачили су у елитно друштво, очигледно су најпрецизније пројектовали играње под светлошћу рефлектора у фудбалској Србији.

Јужном пругом стиже вест да Марјан Живковић напушта родни град, али и да не мења ранг. Млади тренер је оставио добар утисак на клупи Радничког из Пирота, а у следећој такмичарској години, све гласније се прича, могао би да буде гост на лепом објекту поред Нишаве, као шеф стручног штаба Новог Пазара.

Договор је, наводно, постигнут, преостало је само да се финализују преговори пре званичног постављања Живковића на место наследника Нешка Миловановића са којим су Пазарци завршили борбу за бодове у плеј-ауту.

Пиротски мезимац је предвођен Марјаном Живковићем освојио 26 бодова и зиму дочекао на трећем месту, иза Мачве (34) и Слободе (29). Иза Радничког први део првенства завршили су ЧСК Пивара и Пролетер (24), Земун (23)...

Прошлог викенда Пироћанци су се поразом у Добановцима опростили од сезоне, а вероватно и тренера Марјана Живковића. Остаће записано да је екипа са стадиона који носи име по легендарном Драгану Николићу закључно са последњим, 30. колом, трку завршила на шестој позицији, са 43 освојена бода, иза Мачве, Земуна, Слободе, Инђије и Бежаније.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ja
Nije Nisava nego Josanica
Ekstremi
Ako ce i ovaj da forsira odbrambenu taktiku, da se brani kuci i da se zadovoljava neresenim rezultatima u Pazaru, bolje da ne dolazi, takvih "strucnjaka" je kroz Pazar proslo na desetine !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.