Почетна / Фудбал / Прва лига

Курћубић склапа мозаик, стигло 11 играча, и Свитић потписао за ТСЦ

У, по свој прилици, новом прволигашу, озбиљно су схватили прелазни рок
ФОТО: Н. Неговановић

Иза новог прволигаша ТСЦ-а из Бачке Тополе је прва недеља рада. Амбиције новог прволигаша под вођством председника Саболча Палађија и спортског директора Золтана Сабоа је да клуб настави успон. Тренер Петар Курћубић са сарадницима Мирком Јовановићем, Миланом Исаковим и Силардом Фарагом појачао је ритам.

– Уводни део и упознавање, прошао је без проблема. Обавили смо потребна тестирања и лекарске прегледе који су нам показали да за већину играча није ни било одмора. Тренирали су индивидуално, па се надам да и наставак и појачан ритам два пута дневно неће представљати проблем – каже Сабо.

Од суботе крећу и прве утакмице.

– Имамо више новајлија који су радом већ доказали да ће бити права појачања. Нека наставе у истом ритму, биће велика освежења и носиоци наших жеља и надања. Предстоји први званични меч, 15. јула, са другом екипом Спартака, који ће нам дати увид шта смо урадили. До одласка на Златибор, 23. јула, одиграћемо и меч дан раније са мађарском Бекешчабом. Тренутно преговарамо са екипама које ће у исто време бити на Златибору да одиграмо бар пет утакмица. Финиш припрема, уз неколико „контрола“ одрадићемо у Бачкој Тополи.

Како каже Сабо, рано је за прогнозе:

– Први кораци су обећавајући, али се надам, по одличној атмосфери, играчком кадру, појачањима, да можемо да се у првој години у вишем рангу умешамо у борбу за највиши пласман – истакао је на крају Золтан Сабо.

У, по свој прилици, новом прволигашу, озбиљно су схватили прелазни рок. До сада су у Бачку Тополу стигли искусни Александар Давидов, Огњан Дамњановић, Саша Томановић, Лазар Чордашић, Небојша Скопљак, Срђан Бечелић, Немања Грујић, Дејан Милићевић, Небојша Мезеи и Слободан Лалић...

Ово није крај наших жеља. Последњи је параф на уговор ставио Драган Свитић из Оџака. Тренутно је на проби и Мартин Христов, а у плану је да доведемо и још двојицу нападача – истакао је Золтан Сабо, спортски директор ТСЦ-а.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ivan
Sam tako nastavite. Najveće pojacanje je trener Kurčubić. Veliki stručnjak i izvanredan čovek. Srećno u prvoj ligi
sale
Jedina anomalija je ta da je ovaj klub bio treci prosle sezone na kraju takmicenja a sad igra visi rang posteno bi bilo da oni koji su odustali od viseg ranga zavrse u ligi bez briga ovako se stvar moze konstantno raditi budes prvi prodas svoje ucesce pa dogodine opet prvi pa opet trgovina i tako u nedogled jednostavno nije posteno i cao.
Bleki
Igraće se dobar fudbal u Bačkoj Topoli i na gostovanjima, ova ekipa deluje odlično. Samo još barem jedan pravi centralni špic i napad na viši rang. Taj Davidov će biti iznenadjenje samo ako mu Kurčubić da slobodu a saigrači pokriju ledja kada krene napred. Trenutno najozbiljnija ekipa u celoj pokrajini. Svi na stadion da damo podršku.
007
srećno BAČKOTOPOLČANI a nek se uprava VOŠE stidi što nije vratila svog nekadašnjeg igrača i kapitena omladinske ekipe generacije 92. i 93. g- Deju Milićevića veznog igrača koji je prošle godine bio najbolji igrač Proletera a koji je bio kapiten Radoji,Ivaniću,poletanoviću i kadetski reprezentativac
007
Deja Milićević kapiten generacije Radoje,I

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.