Почетна / Фудбал / Прва лига

Живковић: Ми се питамо у дербију са Радничким

Нови Пазар ће сутра од 15.30 дочекати Раднички 1923 у шестом колу Прве лиге Србије, а оба тима имају по девет бодова и заузимају пету и шесту позицију на табели
ФОТО: М. Спасојевић

Тренер фудбалера Новог Пазара Марјан Живковић рекао је данас да је његова екипа фаворит против Радничког 1923, иако су Крагујевчани добро отворили сезону и имају максималан учинак на гостовањима.

- Како првенство одмиче, очекујем да будемо ближи врху, односно местима која воде у елитно такмичење. За тако нешто потребне су нам победе на домаћем терену, али и добре серије на страни. На нашем терену ми се питамо, без обзира што је дуел са екипом из Крагујевца традиционални дерби - рекао је Живковић.

Нови Пазар ће сутра од 15.30 дочекати Раднички 1923 у шестом колу Прве лиге Србије, а оба тима имају по девет бодова и заузимају пету и шесту позицију на табели.

- У досадашњем делу првенства показали смо да имамо разлога за оптимизам, иако нам недостају та два бода из Челарева. Не потцењујем ривала, али наш циљ ове сезоне је познат и због тога смо, на неки начин, жртвовали такмичење у Купу Србије - навео је Живковић.

Он је најавио да ће указати поверење играчима који су у прошлом колу изнели највећи терет у победи над ТСЦ-ом из Бачке Тополе (2:0).

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Биће густо !
Биће 0-3 !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.