Почетна / Фудбал / Прва лига

Бечејци кренули победом у гостима, Оптичари славили у Пазару, Бежанија сигурна

Слаба игра на почетку сезоне у Добановцима. Гости су дошли по бод, на крају однели сва три
ФОТО: И. Веселинов
Будућност (Д) – Бечеј 0:1 (0:1)
Стрелац: Цвијић у 45. минуту.
Стадион: Будућности. Гледалаца: 400. Судија: Марко Срећковић (Крагујевац). Помоћници: Драган Николић (Пожаревац) и Његош Тубић (Крагујевац). Жути картони: Маловић, Лучић, Рељић (Будућност), Радић, Станојев, Ковачевић, Грујић (Бечеј).
БУДУЋНОСТ: Бажалац, Маловић, Осман, Лучић, Пераловић (од 62. Кукољ), Добријевић, Дабић, Јагодић, Ђорђевић, Крушевац (од 75. Јеличић), Милошев (од 75. Рељић).
БЕЧЕЈ: Живков, Радић, Томчић, Станојев, Дражић (од 65. Лазић), Ковачевић, Грујић, Краговић, Цвијић (од 77. Јелић), Мандић, Ракић (од 71. Дабижљевић).

 

Вредно помена у првом полувремену је погодак вредан три бода, гости су извели аут са десне стране у висини казненог простора, бачена је лопта до Томчића који је поред тројице одбрамбених играча ривала примио и као на тацни сервирао на другој страни Цвијићу који је ударцем у даљи угао савладао Бажалца.

То је уједно био и први улазак играча Бечеја у казнени простор домаћина у првом полувремену.

До изједначења Будућност је могла у 56. минуту, Дабић је из близине шутирао у Живкова. Добар центаршут Маловића са леве стране Милошев је шутирао главом изнад гола.

Семафор првог кола Прве лиге Србије:
Бежанија – Трајал 2:0 (Радовановић 48, 87. једанаестерац)
Будућност (Д) – Бечеј 0:1 (Цвијић 45)
Нови Пазар – Телеоптик 0:1 (Ф. Чермељ 40)
Понедељак:
20,00: Борац – Инђија
Петак:
Јавор – Металац 1:1 (Петковић 22 – Ровчанин 38)
Субота:
Раднички (Кг) – Слобода 2:0 (Вујасин 14. једанаестерац, Т. Тодоровић 63)
Синђелић (Бг) – ТСЦ 0:0
Златибор – Жарково 3:0 (Јокић 25, Петровић 76, Ћировић 83)
Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

šukrija
Tomčič prvoligaški igrač!!!
FkpCascais
Sila mrzitelja stranaca je apsolutno pobedila sa Kokezom, stranci su potpuno istrebljeni iz nizih liga. U PLS mozes jedva da vidis jednog u svakoj trecoj utakmiici, a u nizim ligama istrebljeni skroz zabranom. Ne znam sta mislite da se time dobija? Umesto da bude vise raznovrsnih klubova, ovako deluju svi isti. Jedni te isti igraci se vrte u krug, i svi su primorani da se pojacaju igracima iz Brodarca jedino... ah da, Brodarac je Kokezin... aaahh...
Kakve su ti navijacke misli - takva ti je liga
Koji to dobri stranci ce doci da pletu za 300 evradi? Problem je amaterizam. A uzrok amaterizmu je sto ti podrzavas, ti i takvi milini, dakle podrzavas klub koji se finansira od strane drzave, dok ostali klubovi zbog toga ne mogu da budu profesionalni vec ni amaterski, niti profi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.