Почетна / Фудбал / Прва лига

Још један новајлија код Бечејаца, Татић нови Гусар

- Од првог дана је са нама, регистровали смо га и последња је принова у прелазном року – каже Дејан Станојев, спортски директор
ФОТО: Ж. Шемић

Бечејци су регистровали још једног играча. Из Борца (Сакуле) стигао је Игор Татић. Снажни фудбалер носио је дрес Баната, био првотимац Радничког и може на више места у екипи. Највише је пружао уз аут линију, као десни бек. У пролећној трци није играо због операције колена, изашао је из повреде и прошао припреме са Бечејем 1918.

- Од првог дана је са нама, регистровали смо га и последња је принова у прелазном року – каже Дејан Станојев, спортски директор.

Пре Зрењанинца, опрему су задужили Марко Мандић (Војводина), Стефан Цвијић (Слога, Ердевик), Сава Радић (Чукарички), Немања Грујић (ТСЦ), Вукашин Јелић (ЧСК Пивара), Славољуб Дабижљевић (Младост, БЈ), Немања Лазић (Инђија), Немања Радовић (Раднички, З), Давид Дујић (Будућност), Давид Кнежевић (Црвенка), Немања Секулић (Цемент). Седморица са списка новајлија учествовали су у премијерној победи на гостовању у Добановцима.

Бечејци су, јуче, имали госте из ФС Србије. Стадион крај Тисе је прегледан и испуњава све услове за прволигашко такмичење. Бечејци су уложили велика средства и у односу на прошлу годину, урађено је много и објекат је функционалнији.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.