Почетна / Фудбал / Прва лига

ТСЦ именовао новог тренера, Сабо уместо Рогана

После доброг пласман у прошлом првенству, ТСЦ је промовисан у једног од кандидата за пласман у елиту, па је члановима Управног одбора тешко пао губитак пет бодова
ФОТО: ФК ТСЦ

ТСЦ је, после пораза, у Сенти, од Златибора, споразумно раскинуо сарадњу са тренером Предрагом Роганом. Претходно је прволигаш из Бачке Тополе ремизирао са Синђелићем у Београду.

После доброг пласман у прошлом првенству, ТСЦ је промовисан у једног од кандидата за пласман у елиту, па је члановима Управног одбора тешко пао губитак пет бодова. Золтан Сабо, спортски директор, биће уз фудбалере и припремаће тим за меч у Ивањици са Јавор Матисом.

Сабо је бивши играч Војводине и Партизана, а као тренер радио је у Јагодини, Радничком из Сомбора и Пролетеру.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kvana Parker
Neka TSC do kraja prelaznog roka dovede neke nove igrace, ovi sto je doveo ovog leta nisu kvalitet ni za Mladost iz Apatina. Uros Vitas, Djordje Despotovic, Aleksandar Miljkovic, Zeljko Brkic, Marko Poletanovic, Nikola Trujic, Milan Bojovic, Dalibor Veselinovic, Mario Maslac, Vojo Ubiparip, Nikola Raspopovic su slobodni igraci i ako TSC uspe da dovede bar trojicu pravice bolje rezultate i plasman u Superligu nece doci u pitanje.
Zemax
Nije Rogan kriv sto su mu dovedeni nekvalitetni igraci. Ni za jednog igraca kojeg je doveo TSC ovog leta ja nisam cuo. Poznatiji su Mezei, Slobodan Lalic, Skopljak...
Andy Capp
Da li moze Becej do superlige?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.