Почетна / Фудбал / Прва лига

Инђија и Синђелић минималцима запосели друго место (ВИДЕО)

Златибору измакла лидерска позиција после пораза од Бечеја код куће
ФОТО: М. Спасојевић

Синђелић (Бг) – Трајал 1:0 (1:0)

Београд – Стадион: Синђелића. Гледалаца: 300. Судија: Немања Гајдобрански (Нови Сад). Помоћници: Милош Симовић и Никола Ријавец. Жути картони: Лишчевић, Јовановић, Цветковић (Трајал). Стрелац: 1:0 Пишчевић у 24. минуту.

СИНЂЕЛИЋ (БГ): Тркуља, Цакић, Бранковић, Пишчевић (од 88. Бумбар), Ђорђевић (од 59. Валентић), Станковић, Ивановић, Туфегџић, Кричак, Крстић, Јањић (од 46. Ђурић).

ТРАЈАЛ: Стојановић, Гашић, Николић, Милисављевић, Лишчевић, Јовановић (од 81. Миљковић), Цветковић, Савић, Милошевић, Ђуровић, Пуношевац.

 

Мушку игру, без пардона и са десетак оштријих стартова, дозволио је Новосађанин Гајдобрански. Нису се штедели играчи, брзо се стекао утисак да Крушевљани имају физички снажнији, а и искуснији састав.

Центаршут Милисављевића, најзапаженијег појединца у тиму из Крушевца, главом је прихватио Савић и шутирао изнад гола запосленог и истакнутог голмана Тркуље. Убрзо се реванширао домаћин, капитен Цакић извео је ударац из угла, а сјајно атлетски грађени Бранковић поновио на другој страни, епилог фудбалера гостију.

Цакић је шутирао из слободног ударца, припретио голману Стојановићу, умео је у прошлој сезони вођа „орлића“ много боље да запрети ривалу, лопта је отишла изнад уздригнутих руку „јединице“ гостију. Стојановић је ухватио живу лопту искусном Крстићу, убрзо и лукав ударац Ивановића по травнатом тепиху.

Кад је Синђелић ухватио госте под своје, из трећег покушаја, „орлићи“ су повели – акцију је евро-голом зачинио Пишчевић, повратник из Рада упутио је дијагоналу са 20 метара од Трајаловог гола, а  шут као из топа не би одбранила ни два голмана – 1:0 у 24. минуту.

Борбени Кричак ушао је у блок и спречио искусног Јовановића да савлада Тркуљу, затим је голман Синђелића храбро истрчао испред Ђуровића и није дозволио опасност испред мреже домаћина који у прва три кола није примио гол.

Петљао са лоптом Ђорђевић, докопао се Јовановић, а кикс „седмице“ домаћина исправио је Тркљуа, још једном смелом интервенцијом.

Крушевачки „гумари“ први су запретили у другом полувремену, Јовановић је главом шутирао право у Тркуљу, била је то шанса за изједначење. Тркуља је неколико минута касније одбранио ударац Ивице Јовановића, а у драматичном финишу, кад је Миљојко Гошић, тренер Трајала, у напад послао дефанзивца, капитена Гашића, шут Валентића изблокирала је одбрана „чарапана“.

Семафор 3. кола Прве лиге Србије:

Петак:

Нови Пазар - Борац 0:0

Бежанија - Слобода 4:1 (Радовановић 18. једанаестерац, 24, Симић 48, Десанчић 58 - Гаврић 77)

Субота:

Будућност (До) - Телеоптик 1:1 (Милошев 33 - Новић 77)

Златибор - Бечеј 1:2 (Анђелковић 58 - Ердељан 76, Цветковић 86)

Раднички (Кг) - Инђија 0:1 (Смиљанић 10)

Синђелић (Бг) - Трајал 1:0 (Пишчевић 24)

Јавор - ТСЦ 2:2 (Обадовић 75, Марковић 90+2 - Томановић 23, Галић 81)

Металац - Жарково 0:0

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nusic
Ne treba Javoru zamerati,imaju opravdanje ipak je Nusicijada u Ivanjici mora neko i da popije nesto,ionako su igrali fenomenalno u prva dva kola.Trebace im jos jedno dve tri nedelje da se oporave od festivala i bice bolje to malo siguran sam bar kao u Zarkovu hahaha
Kragujevački Djavoli
Ajde Tešoviću napusti nas majke ti ! Brate mnogo filozofiraš. Te ćemo da nadodjemo sutra,te prekosutra,a kako stvari stoje najrealnije je da to sa tvojim znanjem i iskustvom bude malo sutra ili dok ne ispadnemo u srpsku ligu ! Idi bre čoveče u Beograd pa treniraj decu,petliće,pionire u Partizanu, to ti je max domet,ionako ti se i igrači smeju!
Kengur
Dobri ovi bivši Superligasi naročito Metalac i Javor gaze sve redom...
Rokci
I nema veze sto Javor nema veze,samo hrabro ljuljaj do Srpske lige...
Branislav
Ti si neki nusicevac sa Grubeljinog imanja,gde se uzgajaju konji

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.