Почетна / Фудбал / Прва лига

Бежанија победила Борац у Чачку и остала на челу, Инђија друга, Трајал коначно до првог бода (ВИДЕО)

Реми Београђана Телеоптика и Синђелића, ТСЦ се коначно "осладио" против Металца
ФОТО: М. Јелисавчић

Трајал – Златибор 1:1 (0:1)

Крушевац - Градски стадион. Гледалаца: 500. Судија: Јован Шегрт. Помоћници: Новак Новаковић, Иван Цветковић (сви из Београда).  Жути картони: Савић (Трајал), Анђелковић (Златибор). Стрелци: 0:1 Петровић у 44, 1:1 Милисављевић у 75. минуту.

ТРАЈАЛ: Стојановић, Гашић, Милисављевић, Лишчевић, Јовановић (од 75. Гогић), Весић (од 65. Валијант), Цветковић, Савић, Милошевић, Ђуровић (од 46. Андрејић), Пуношевац.

ЗЛАТИБОР: Дивац, Радуловић, Павловић (од 80. Поткозарац), Вујић, Видић, Јокић (86. Живановић), Ћировић, Петровић (од 89. Тодоровић), Миличић, Анђелковић, Драгачевић. 

 

Ни овом приликом „гумари“ нису успели да стигну до прве прволигашке победе. Очигледан је био грч код домаћих и никако нису успевали да демонстрирају оно што могу и што се од њих очекује.

Тек три ситуације које су „мирисале“ на опасност пред голом  Златибора у првом полувремену. У 24. минуту лепо су комбиновали Милошевић и Лишчевић, уследио је центаршут са десне стране, а Ђуровића је у последњем тренутку изблокирао Анђелковић.

Шест минута касније Ђуровић је лепо асистирао Јовановићу, међутим није добро реаговао искусни нападач и пропала је лепа шанса за Трајалов прволигашки првенац. Покушао је потом Милошевић да донесе „гумарима“ предност, али после његовог шута лопта је завршила – на мрежи...

На супротној страни, после уводног „опипавања пулса“ гости су били опаснији, па је голман Стојановић у неколико наврата био на озбиљним искушењима. Немоћан је, међутим, био у 44. минуту.

Избегао је мат после лукавог ударца Видића, али прихватио је потом лопту Петровић и сместио је у мрежу – 0:1. У последњим тренуцима првог дела утакмице осујетио је Павловића, а чинило се – да му нема спаса...

На висини задатка био је Трајалов голман и у 47. минуту, када је, после прекида, одбранио ударац Радуловића и оставио наду да се може избећи пораз. Да тако буде, потребан је био и гол, а кад је било најтеже решио је Милисављевић.

Лепо га је послужио Милошевић у 76. минуту, а онда је искусни везиста „гумара“ одапео као и катапулта и Дивац је могао само да испрати лет лопте у мрежу – 1:1.

Покушавали су домаћи до краја да стигну до потпуног преокрета. Два минута по изједначењу Видић је укротио ударац Милошевића, а у последњим тренуцима меча Валијант му је послао лопту право у наручје. 

Семафор 4. кола Прве лиге Србије:

Среда:

Телеоптик Синђелић (Бг) 0:0

ТСЦ - Металац 2:0 (Томановић 54, Галић 87)

Бечеј - Јавор 1:3 (Лазић 37 - Петковић 4, 80, Марковић 21)

Инђија - Жарково 2:1 (Лукић 14, Смиљанић 55 - Ђорђевић 45)

Раднички (Кг) - Нови Пазар 1:1 (Здравковић 19 - Лакота 64)

Трајал - Златибор 1:1 (Милисављевић 75 - Петровић 44)

Слобода - Будућност (До) 0:0

Борац - Бежанија 0:3 (Радовановић 25, Радочај 30, Башановић 80)

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ilija
Bravo plavi.
Mladi golman Stojanovic fenomenalan.
Lord Ajvar
Napred Borac!!!
Gari
Upravo smo dobili novog superligasa, Bezanija nece sjahati do kraja. Ovako ili onako
Ivanjica
Ajde sadw redom

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.