Почетна / Фудбал / Прва лига

Оташевић спасио бод Чачанима против Синђелића (ВИДЕО)

Последњи меч 6. кола Прве лиге Србије завршен без победника
ФОТО: М. Спасојевић

Борац – Синђелић (Бг) 1:1 (0:1)

ЧачакСтадион: Градски. Гледалаца: 500. Судија: Станко Остраћанин (Краљево). Помоћници: Марко Ђуричић (Лозница), Милорад Јовановић (Љиг). Жути картони: Шутић (Борац), Бранковић (Синђелић). Стрелци: 0:1 Ивановић у 38, 1:1 Оташевић у 50. минуту.

БОРАЦ: Масларевић, Јањушевић, Оташевић, Секулић, Тасић, Кувељић, Шутић, Сићовић, Перић (од 86. Илић), С. Ковачевић (од 74. Богићевић), Трипковић.

СИНЂЕЛИЋ (БГ): Тркуља, Ђорђевић, Бранковић, Кричак, Станковић, Пишчевић, Туфегџић, Крстић, Ђурић, Тан (од 54. Јањић), Ивановић.

 

Није се имало много тога записати у бележници после првих 45 минута, иако су гости на одмор отишли са минималном предношћу. Два покушаја из велике даљине да би се изненадио млади чувар мреже Борца, Матеја Масларевић, нису представљала велику опасност. Лопта је завршила далеко од гола, али су после прве шансе у шеснаестерцу домаћина фудбалери Синђелића постигли погодак.

Немања Ивановић је био спретнији и бржи од одбране Чачана, лопти упућеној према мрежи Масларевић је једино успео делимично да промени правац, али недовољно да спречи радост гостију. Лопта је закачила доњи део пречке и завршила у мрежи. На супротној страни, покушавали су фудбалери Борца најчешће преко усамљеног Трипковића, али увек је на месту био сигурни Марко Тркуља.

Почетак другог полувремена и иницијатива изабраника Владимира Станисављевића брзо је крунисана изједначењем. После корнера двоумио се Тркуља, одбрана Синђелића заборавила је Владимира Оташевића који је прецизно шутирао главом за изједначење.

До вођства и плена могли су стићи и Чачани и Београђани. У 72. минуту стрелац поготка за госте, Немања Ивановић, био је губитник у ситуацији „један на један” са младим чуваром мреже Чачана Матејом Масларевићем који је спречио сигуран погодак. Претили су и домаћини поново преко Николе Трипковића, али није било завршног ударца према голу Тркуље.

У 82. минуту поново је у центру пажње био вођа навале Синђелића, Ивановић, за неколико сантиметара лопта упућена према голу Чачана завршила је поред стативе. Најбољи актер меча Владимир Оташевић био је на месту у последњим тренуцима, кад је отклонио опасност испред гола и спречио Београђане да други пут погоде мрежу. 

Семафор 6. кола Прве лиге Србије:

Субота:

Нови Пазар - Бежанија 2:2 (Рагиповић 31, Исламовић 63 - Радовановић 23, Десанчић 90+2)

Раднички (Кг) Будућност (До) 1:0 (Вујасин 49)

Телеоптик Јавор 0:4 (Петковић 49, Марковић 85, 89, 90+2)

Недеља:

Бечеј Жарково 1:5 (Дражић 6 - Ђорђевић 9, 79, Рајић 57, 88, 90)

Инђија ТСЦ 4:0 (Смиљаниж 17, Иванчевић 45+1, Лукић 56, Бађи 64)

Трајал Металац 1:1 (Валијант 75 - Савић 16)

Слобода Златибор 0:3 (Вујић 17, Видић 19, 54)

Понедељак:

Борац Синђелић (Бг) 1:1 (Ивановић 38 - Оташевић 50)

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.