Почетна / Фудбал / Прва лига

Инђијци зарибали у Жаркову, ТСЦ силан у Горњем Милановцу, Златибор славио

У суботу велико изненађење у Ивањици начинио је Бечеј, дан касније лидера Инђију у Жаркову је зауставио истоимени тим
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Жарковци су одиграли сјајан меч, можда најбољи ове сезоне, бна свом терену славили су у једном од дербија кола против лидера Инђије. А сав посао завршили су већ у првом полувремену, головима Ђорђевића и Коваленка.

Киксеве Инђије и претходно Јавора на најбољи могући начин искористио је Златибор. Чајетинци су пред својим навијачима оправдали улогу фаворита против Трајала, за скок на друго место.

Изненађење и у Горњег Милановцу, можда не толико због победе ТСЦ-а, већ због чињенице да је тај тријумф био изузетно убедљив – 5:2.

У малом београдском дербију Синђелић је био бољи од Телеоптика, а у Добановцима Будућност је славила против ужичке Слободе. Са Бежанијске косе бодове је однео Борац.

Семафор 19. кола Прве лиге Србије:
Бежанија – Борац 1:2 (Радовановић 4 – Фићовић 11, Ковачевић 83)
Жарково – Инђија 2:0 (Ђорђевић 9, Коваленко 44)
Златибор – Трајал 2:0 (Поткозарац 64, Тасић 74)
Будућност (Д) – Слобода 2:0 (Милошев 48, 65)
Металац – ТСЦ 2:5 (Савић 18, Кецап 79 – Бабић 41, Арсенијевић 42, Силађи 47, Милићевић 64, Плавшић 90)
Синђелић (Бг) – Телеоптик 3:1 (Туфегџић 11, Бранковић 15, Крстић 30 – Ђурић 27)
Понедељак:
13,00: Нови Пазар – Раднички 1923
Субота:
Јавор – Бечеј 1918 1:2 (Петковић 4 – Кнежевић 13, Селулић 90+2)
Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Beograd
Ala ljulja Becej!
Fk Beza
Ja sam gledao mec Bezanija- Borac i mogu reci da su igraci Borca zasluzeno pobedili. Inace za novinara Zurnala Fk Bezanija je sa Stare Bezanije.
032
Slabo je ovde ljudi koji idu na utakmice, vode se pricama rekla kazala i pljuju po nasem fudbalu kako je sve namesteno.
Mc Stojan
Koliko duguje Borac,kako registruje igrace a u teskoj blokadi.?Znas da je sef rekao da se ne sme ugasiti klub a i Kokenzi bio pre par dana da vide sta ce.I da trener u Borcu Sofer koji vodi ekipu na svakoj sa tribina.Toliko o organizaciji da ne idemo dalje.Veliki pozdrav 032
Mister
Ti se ozbiljno varas ako mislis da su stadioni sindjelica zarkova bezanije dobanovaca lepsi od Borcevog. Ocigledno nisi video kako izgleda nova upravna zgrada i ceo kompleks terena kraj Morave.
Ха! Ха! Ха!
@ "Cacak": Штета што очигледно никада у животу ниси био ни на једној од тих "livada ogradjenim zicom" (!), од којих буквално свака има барем 100 пута бољи терен од вашег сеоског клуба и његовог урнисаног назови стадиона...
Прикажи још одговора
Krco
A bas Borac ima tim da dobije Bezaniju
Mc Stojan
Kuku lele kuku lele pa ti ne znas gde udaras.Borac najorganizovaniji klub pa tamo se ne zna nista ekonom i predsednik obavljaju isto nema 3 zaposlena a vodi se samo
032
Borac je pored svih muka i problema i dalje najorganizovaniji klub u ovoj smesnoj ligi, i kao takav moze da pobedi bilo koga. Ova liga je po kvalitetu 10 mesta iza super lige.
Прикажи још одговора
Zebra
Pa dobro onda guzica strada nema dzabe ni kod babe

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.