Почетна / Фудбал / Прва лига

ТСЦ и Јавор убедљиви, наставља се битка Марковића и Петковића за првог стрелца лиге (ВИДЕО)

Инђија, Металац и Златибор посустају у бици за виши ранг, Крагујевчани у налету
ФОТО: И. Веселинов

Металац – Раднички 1923 (Кг) 1:2 (0:0)

Горњи Милановац – Стадион: Металца крај Деспотовице. Гледалаца: 700. Судија: Андрија Стојановић (Београд). Помоћници: Никола Милосављевић (Београд) и Горан Богићевић (Београд). Жути картони: Плазинић, Кораксић, Врањанин (Металац), Вујасин, Остојић (Раднички 1923). Стрелци: 1:0 Александар Јешић у 62, 1:1 Ђорђе Максимовић у 66, 1:2 Стеван Ковачевић у 90. минуту.

МЕТАЛАЦ: Костић, Грбовић, Млађовић (од 38. Врањанин), Мијајловић, Кораксић, Крстић, Савић (од 73. Кецап), Јешић, Плазинић, Вукадин, Илић (од 52. Вукмановић).

РАДНИЧКИ 1923 (КГ): Раичевић, Варјачић, Петровић, Здравковић, Поповић, Грбовић, Ковачевић, Вујасин (од 65. Илић), Тодоровић (од 65. Жерађанин), Лукић (од 90. Остојић), Максимовић.

 

У 22. минуту стопостотна шанса за Раднички, идеално је Лукић пронашао усамљеног Максимовића који је изашао сам испред Костића и шутирао са неких 7-8 метара, али је лопта отишла поред десне стативе у гол-аут.

Десет минута касније велики хендикеп за Металац, штопер Металца Бојан Млађовић се повредио и у игру улази Врањанин.

У претпоследњем минуту првог полувремена Савић је изашао сам испред голмана Раичевића, шутирао, Раичевић му одбранио ударац, лопта поново долази до Савића који пребацује пречку, а гол је био празан.

У 62. минуту 1:0 за Металац, лепа акција, Савић је ушао у казнени простор, лопта му је остала иза леђа, а капитен Металца Александар Јешић у маниру великог стрелца погодио је малу мрежу голмана гостију Раичевића.

Гости долазе до изједначења у 66. минуту, најприсебнији у гужви био је Максимовић који доноси велику радост гостујућих навијача „црвених ђавола“, а њих је било око 200 у Горњем Милановцу.

У последњем минуту Раднички долази до победе, Ковачевић са 18 метара мајсторски пребацује живи зид, доноси велику радост својој екипи и својим навијачима.

Јавор је са 6:3 савладао фењераша Нови Пазар, уз два гола Ивана Марковића и три Николе Петковића. Марковић је први стрелац лиге са 20, а Петковић други са 19 голова.

Семафор 25. кола Прве лиге Србије:

Среда:

ТСЦ – Слобода 4:0 (Пинтер 8, Лукић 27, Бабић 38, Плавшић 75)

Синђелић (Бг) – Будућност (До) 0:0

Златибор – Бежанија 0:3 (Катанић 69. једанаестерац, 75, Танко 90)

Трајал – Инђија 3:0 (Јовановић 6, Маронг 33, 90)

Жарково – Борац 2:1 (Киковић 9, Чудић 28 - Филиповић 81)

Бечеј – Телеоптик 1:0 (Алексић 90)

Металац – Раднички (Кг) 1:2 (Јешић 62 - Максимовић 66, Ковачевић 90)

Јавор – Нови Пазар 6:3 (Маричић 28, Марковић 29, 78, Петковић 32, 45, 67 - Рагиповић 34, Вусљанин 55, Плојовић 59)

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Voja
Markovic igracina!
Darko
Strasan igrac.
Bojan
Milina je gledati javor a posebno vrhunske igrace , Markovica i Petkovica
BANE
Ako PETKOVIC na leto ode u PARTIZAN treba mu omoguciti odredjenu minutazu da iskaze svoj talenat za golove i asistencije.PARTIZAN je veliki klub i nece to propustiti da mu ne ukaze.
MILE
JAVOR igra najlepsi fudbal u prvoj i super ligi. GAJE ofanzivan fudbal-gol vise dati.Pravo je zadovoljstvo gledati ih.Veliki igraci MARKOVIC,PETKOVIC,CVETKOVIC,DJERIC,AMANOVIC,DOLMAGIC
verni navijac JAVORA
PETKOVIC i MARKOVIC ce do kraja prvenstva 2018/2019 postici 60 golova,sto ce biti zabelezeno ZLATNIM slovima u istoriji prve srpske lige.Bravo momci,IVANJICA i JAVOR se ponose sa vama , kao i sa ostalim delom tima koji ce vam omoguciti to da postignete.
Zoca
Neka Javor udje samo u Superligu!!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.