Почетна / Фудбал / Прва лига

Бечеј: Закулисне радње у плеј-ауту

На жалост, последња дешавања у плеј-ауту не иду у прилог нашим амбицијама, утисак је да некоме смета ОФК Бечеј 1918 и на разне нечасне начине покушава да избаци ОФК Бечеј 1918 из Прве лиге
ФОТО: И. Веселинов

Руководство Бечеја 1918, после утакмице са Телеоптиком (1:0), огласило се саопштењем.

„На седници, одмах по одиграном мечу претпоследњег кола, чланови УО су се сагласили да резултати у последња три кола плеј-аута, на одређеним утакмицама, нису у складу са објективним вредностима екипа, већ да су плод одређених закулисних радњи, што недвосмислено потврђују, између осталог, и квоте на кладионицама (нпр. утакмица у Добановцима између Будућности и Борца, коју је гост „глатко“ добио 2:0!) које апсолутно потврђују наше сумње у регуларност такмичења.

ОФК Бечеј 1918 је, у последње три године, успео да на доминантан начин дође из зонске лиге у Прву лигу Србије, са намером да у догледно време обезбеди и пласман у Супер лигу уз истовремено улагање у инфраструктуру (терен са вештачком травом, трибине) и даљи развој фудбала у региону.

На жалост, последња дешавања у плеј-ауту не иду у прилог нашим амбицијама, утисак је да некоме смета ОФК Бечеј 1918 и на разне нечасне начине покушава да избаци ОФК Бечеј 1918 из Прве лиге.

Као клуб, на спортском пољу, учинићемо све да се нечији планови и креирања, око тога ко треба да игра а ко не Прву Лигу Србије, не остваре!

Уколико у томе ипак не успемо, желимо да фудбалска јавност Србије бар делимично буде упозната са дешавањима и нечасним радњама у најважнијој споредној ствари, тј. фудбалу у Србији.”

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Фудбал
Нисте баш ни ви поштено ушли из Војвођанске лиге Север у Српску лигу Војводина. Немојте сад глумити поштењачине. Адорјан сте заборавили ;) ...
DIRA
Klasična ekipa koja nije stigla da zatvori svoje kombinacije. E sad pošto ste pustili Bežaniju za Play OFF i tako napakovali Trayalu, sad cete morati da se vratite na vojvođanske livade jer vas Čarapani čekaju na zicer. A Budućnost je protiv vas i Borca igrala u sličnom sastavu i bez motiva jer su obezbedili opstanak, no to kad ste vi u pitanju nije problem. Kada protiv Buduċnosti nisje svirano 3 penala za dobanovčane to je bilo u redu. I sada ste nasli da kukate.Zato kada sledeci put budete kombinovali prvenstvo znajte da ste mali igrač i da ste se zaigrali.
Milence Gerga
BORAC SRPSKA LIGA OLEE! POZDRAV IZ KOMSILUKA,IVANJICE!
032
A mozda i otputujemo. Gaziiiii Borceeeee
Milence Gerga
Vise volimo BORAC u Srpsku ligu nego Javor u Super. Tako sa putujte i ne vracajte se skoro!
Прикажи још одговора
Dejica
OFK Bečej vodi neznalica na mestu sportskog direktora i on je iskljucivi krivac za moguce ispadanje iz lige. Glavni sponzor i uprava kluba su mu omogucili sve sto je hteo, a on sa menadzerom iz Novog Sada napravio ekipu za ispadanje iz lige. Doveli igrace koji ne mogu da igraju srpsku ligu, trenera pocetnika i dali slobodu neznalici da sve kroji po svojoj meri, a sad se pitaju u cemu je problem i sakrivaju se iza izmisljenih neprijatelja. Pisu saopstenje o regularnosti, a ja postavljam pitanja njima "Da li je poslednje kolo u regularnom delu protiv Bezanije bilo dogovoreno?" i "Da li ste u Vojvodjanskoj ligi kupovali utakmice?" Mislim da je krajnje licemerno optuzivati nekoga za zakulisne radnje, a vi predstavljate deo tih istih zakulisnih radnji. Cini mi se da saopstenje predstavlja pucanj u prazno i klasican alibi, ako se ispadne iz lige i nista vise.
032
Cuj ovu pricu sagradicemo stadion. Igrate na livadi, Borac ima stadion sa reflektorima, 3 pomocna terena, prelepu upravnu zgradu. Sto niste digli frku kad smo izgubili od teleoptika, nego se sad javljate. Cele sezone ne mozete da date dva gola, vezali dve pobede i odmah ste mocan tim. Ne racunam naravno onu utakmicu kad ste pokrali Pazarce posle onog izmisljenog faula i crvenog kartona u prvom minutu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.