Почетна / Фудбал / Прва лига

Спортски директор Бечеја кипти од беса: Не могу да трпим неправду!

После саопштења Управног одбора Бечеја 1918, уз акценат да су на неким мечевима плеј-аута забележене закулисне радње, огласио се и Дејан Станојев, спортски директор прволигаша са Тисе
ФОТО: Б. Цвијетић

Кад сам видео делегирања за два најважнија меча у последњем колу, од муке сам се насмејао. Због резултата неких утакмица, плеј-аут је нерегуларан. Меч у Добановцима, кад су Чачани победили Будућност, јасна је порука да сметамо и да се Бечеј 1918 не жели у Првој лиги. Добановчани су против нас играли максимално, па сам као некадашњи фудбалер и дугогодшњи фудбалски радник, разочаран – истакао је Станојев.

Први оперативац „гусара“ сипао је као из рукавице.

На више мечева смо оштећени и ћутали смо. На нашем стадиону се орило „лопови, лопови“, кад су судије учиниле све да нам не дозволе да победимо Чачане. Ћутали смо и кад нам нису свирани пенали и кад су поништени голови. У сваки меч ушли смо поштено, дали све од себе за коректност и узвратило се брутално. Да ли сметамо што редовно сервисирамо све обавезе, што смо изградили терен са вештачком травом и почели да радимо на побољшању инфраструктуре, што смо направили план да за неколико година, дођемо до Супер лиге. Можда сметамо што смо у узлету организационо и резултатски и што немамо финансијских проблема. Можда је то и због чињенице што би три екипе, нашим опстанком у Првој лиги, морале у једну српсколигашку групу.

Станојев је најавио повлачење из фудбала.

Не могу више, везан сам за клуб и нисам у стању да подносим неправду. Чаша се прелила и хоћу да одем. Сигурно ће се повући и председник Драган Кнежев чија компанија, са 700 запослених, финансира клуб, отићи ће и комплетан Управни одбор. Уместо да чувамо такве људе, терамо их из фудбала. Питам се, зашто и докле. Није тачно да су Борац или неки други, бољи, квалитетнији и организованији од Бечеја 1918. Желели смо поштену игру и били у великој заблуди. Наше шансе су минималне и знам да ће играчи дати све од себе да у мечу са Трајалом, дођу до бода – са пуно једа рекао је Дејан Станојев.

Семафор последњег, седмог кола плеј-офа Прве лиге Србије:
16,00: Златибор – Бежанија
16,00: ТСЦ – Металац
16,00: Инђија – Синђелић
Субота:
Инђија – Раднички 1923 1:1 (Петковић 90 – Здравковић 53)
Табела: ТСЦ 50 бодова, Јавор 47, Инђија 36, Раднички 35, Металац 33, Златибор 29, Бежанија 28, Синђелић 24.
Семафор последњег, седмог кола плеј-аут Прве лиге Србије:
16,00: Борац – Нови Пазар
16,00: ОФК Жарково – Будућност (Д)
16,00: Трајал – Бечеј
16,00: Телеоптик – Слобода
Табела: Жарково 31, Трајал и Будућност (Д) по 29, Бечеј 26, Борац 24, Нови Пазар 21, Телеоптик 17, Слобода 15.
Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mn
e moj druze, a ja pomislih ti bio fudbaler a citam tvoju izjavu sa ozbiljnoscu .... provalise te tvoji Becejci
Mrak (ic)
Pozdravio te Majo
Zebre
ovo je klasican primer pritiska pred utakmicu.....kakav becej kakav beckerek ili kako vec se zove taj klub
Baba
Beckerek je Zrenjanin sabane,vratice se i OFK Becej i Bekrije nazad i to vrlo brzo...BB89
SNS United
ma nije moguce ? reagovala bi UEFA na namestanje valjda ? ili i oni cekaju da AV da nezavisnost Kosovu ?
arkadije
buni se ispod prosečni futsal igrač. da ti nije partije ne bi bio menadžer ni ekipe iz ulice. do juče je bečej jedva prešao patos ligu. pa otišlo je 12000 ljudi preko. puste ulice a ti trošiš pare bez ijednog domaćeg igrača. a lako je tom sponzoru da daje kad mu radnici rade tri smene za 35000

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.