Почетна / Фудбал / Прва лига

Никола Пуача на клупи Смедереваца

После неминовног растанка са тренером Зораном Вујичићем челници Смедерева су релативно брзо решили питање његовог наследника
ФОТО: Р. Глишић

Након обављених разговора са неколико кандидата, нови стручњак оклопника је Никола Пуача из Београда.

Млади и амбициозни шеф струке је играчку и тренерску каријеру почео у београдском БАСК-у, а потом се преселио на Маракану где је предводио млађе селекције црвено-белих.

Прошле године у УЕФА Лиги младих асистирао је Братиславу Живковићу, тадашњем тренеру омладинаца Црвене звезде.

- По препоруци заједничког пријатеља прихватио сам изазов да водим Смедерево које има богату традицију. Наше амбиције су се поклопиле и верујем да ће уз предан и добар рад доћи и адекватни резултати. Постоји више непознаница око играчког кадра, али верујем да ћу у ходу уз помоћ сарадника и тај проблем успешно и брзо превазићи. Ово је ранг више у односу на прошлу сезону, па самим тим и већи изазов. Ових дана ћемо прецизирати кад ће се обавити прозивка, а о припремама, стручном штабу и контролним утакмицама договорићемо се наредних дана – каже нови стручњак оклопника Никола Пуача који је договорио сарадњу на годину дана.

Осим стручног штаба, Смедеревцима предстоји и реновирање Управног одбора. Досадашњи члан овог тела Горан Јовановић Зека је саопштио председнику Зорану Лончару да више није у могућности да обавља ову дужност.

Према речима некадашњег савезног арбитра на овакав потез се одлучио, јер сматра да због обавеза на послу, а и функцији председника Судијске организације Смедерева не може да буде максимално посвећен сад већим обавезама због чега је и решио да се повуче.

Сви су изгледи да ово неће бити једина промена и да ће на скорашњој седници скупштине клуба бити именован готово нов Управни одбор.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Ko će sad da vodi Zvezdine omladince?
1946 Spartak
Savo Milošević ...
Kroki
Slavoljub Djordjevic
vladaR
Čestitke komšijama na ulasku u viši rang takmičenja šaljem iz Kovina sa željom da budu još bolji i uspešniji.
VladaN
Hvala. Pozdrav iz Smedereva. Ako ste u mogućnosti dodjite na nase prvoligaške utakmice u Sd-u nismo daleko. Svako dobro.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.