Почетна / Фудбал / Прва лига

НА ШЕСТ ОД ОСАМ МЕЧЕВА ПЕНАЛИ - Графичару и Земуну београдски дербији, Динаму окршај бивших суперлигаша (ВИДЕО)

Трајал славио у Добановцима, Колубара убедљива у Смедереву хет-триком Ђенића, Пироћанци бољи од Металца, Кабел бољи од Крагујевчана
ФОТО: М. Спасојевић

Земун – Синђелић (Бг) 3:0 (2:0)

Београд - Стадион: Градски у Земун. Гледалаца: 400. Судија: Милош Живановић. Помоћници: Горан Божовић и Никола Милосављевић. Жути картони: Ђурић, Бумбар, Илић (Синђелић). Стрелци: 1:0 Душан Челар у 26, 2:0 Андреја Стојановић у 28, 3:0 Никола Ристовић у 90+1. минуту.

ЗЕМУН: Крунић, Стојановић, Тошески, Вукајловић, Челар (од 82. Михаиловић), Нешовић (од 61. Ристовић), Васиљевић, Павловић (од 46. Аџибаба), Стокић, Мијаиловић, Ђаловић.

СИНЂЕЛИЋ (БГ): Вукашиновић, Бумбар, Ђорђевић, Занг (од 46. Крстић), Бранковић, Веселиновић (од 85. Илић), Вучићевић, Ђурић (од 60. Томовић), Драгачевић, Синђић, Горановић.

 

Земун је садржајном игром надиграо градског ривала, главни посао је завршио у првих 45 минута када је приказао сјајну игру.

Домаћин је од старта имао велику теренску иницијативу, у 2. минуту после центаршута Тошеског, Нешовић је неометан слабо шутирао са 16 метара. После погрешног паса Бранковића Земунци су у 10. минуту извели сјајну акцију, у њеној завршници Нешовић је оклевао, његов шут је изблокиран, лопта је завршила у корнеру.

Четири минута касније Челар је добро извео слободан ударац са 25 метара, Вукашиновић је сигурно интервенисао. Теренска иницијатива домаћина је резултирала у 26. минуту, Нешовић је извео слободан ударац са леве стране, а Челар високо скочио и у букету играча био најспретнији, главом је проследио лопту у мрежу – 1:0.

Два минута касније после великог кикса одбране гостију Стојановић је спретно реаговао и са 14 метара погодио доњи леви угао гостујућег гола – 2:0.

У наставку меча домаћин је наставио са атацима. У 54. минуту запажен је Тошески, изборио се за лопту у противничком шеснаестерцу, затим идеално проиграо Нешовића чији шут је Вукашиновић зауставио. Вукајловић је у 69. минуту идеално центрирао са леве стране, а Стојановић лепо шутирао, Вукашиновић је зауставио тај ударац.

У 86. минуту Аџибаба је измамио аплаузе гледалаца, силовито шутирао са 20 метара, Вукашиновић је крајњим напором скренуо лопту у корнер. Нешто касније запажени везњак гостију Горановић је пропустио лепу прилику, а у првом минуту надокнаде времена Ристовић је своју добру акцију завршио спретним поготком – 3:0.

Семафор 2. кола Прве лиге Србије:

Субота:

Раднички (Пи) – Металац 2:1 (Спасић 18. једанаестерац, Петровић 65 - Катанић 87. једанаестерац)

Графичар – Жарково 1:0 (Марјановић 35. једанаестерац)

Нови Пазар – Златибор 2:0 (Вусљанин 45. једанаестерац, Микетић 54)

Кабел – Раднички (Кг) 3:2 (Јовановић 15. једанаестерац, Дражић 58, Балабановић 86 - Максимовић 75, Петрић 80. аутогол)

Динамо (Вр) – Бачка 2:1 (Стевановић 15, Томовић 79. аутогол - Миловановић 2)

Будућност (До) – Трајал 0:1 (Јовановић 25. једанаестерац)

Смедерево – Колубара 0:3 (Ђенић 12, 15. једанаестерац, 56)

Земун – Синђелић (Бг) 3:0 (Челар 26, Стојановић 28, Ристовић 90+1)

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rudnik
Jadni Metalac,svake godine isto.Hvala bogu sad mozemo da gledamo fk Takovo u srpskoj ligi.Fk Metalac dogodine sa Fk Takovom!!!
crnogoracvr
A Dinamo takođe gde mu je mesto u Superligu Srbije
Леки
Видећемо вас у среду!
Lane
Smederevo i Zlatibor se vracaju tamo gde im je i mesto,Srpska liga Zapad.
Koj
Tako je Bog po pravdi radi
vanja grubač
filijala iz penala....a kako drugačije

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.