Почетна / Фудбал / Прва лига

Колубара са играчем више сломила отпор Новог Пазара

Рубежић је у финишу првог дела зарадио други жути картон и оставио госте са играчем мање
ФОТО: З. Лазаревић

Колубара – Нови Пазар 3:1 (2:0)

Лазаревац - Стадион: Градски. Гледалаца: 1.350. Судија: Марко Делибашић. Помоћници: Никола Рајевац и Петар Радић. Жути картони: Чадиковски, Крстић, Ј. Јовановић (Колубара), Пејаковић, Рубежић, Делимеђац (Нови Пазар). Црвени картон: Рубежић (Нови Пазар) у 41. минуту. Стрелци: 1:0 Лазић у 5, 2:0 Цветковић у 12, 2:1 Ђокић у 53, 3:1 А. Јовановић у 87. минуту.

КОЛУБАРА: Рнић, Парађина, Радуловић, Крстић, Золнајић, Цветковић, Лазић (од 46. Павловић), Вучинић (од 62. Кочић), Ј. Јовановић (од 83. Чадиковски), Осман, А. Јовановић.

НОВИ ПАЗАР: Дивац, Маровец (од 62. Плојевић), Хазировић, Делимеђац, Рубежић, Милановић, Ђокић, Исламовић (од 46. Ибрахимовић), Хот, Селимовић, Пејаковић (од 81. Аргон).

 

Почело је приликом гостију у другом минуту, Рубежић је шутирао главом искоса са осам метара али крај гола. Мало касније Јован Јовановић је главом проследио лопту а Лазић је са десет метара матирао Дивца.

Домаћини су убрзо увећали предност: Осман је спустио лопту главом, а Цветковић је са седам метара погодио мрежу. Вучетић је, у 31. минуту, са 20 метара, из слободног ударца уздрмао пречку.

Рубежић је у финишу првог дела зарадио други жути картон и оставио екипу са играчем мање. Пазарци су и бројчано слабији наставили офанзивно и у 53. минуту Ђокић је упутио пројектил са 20 метара и погодио доњи угао иза голмана Рнића.

Домаћини су имали идеалну прилику у 68. минуту када је Павловић добро центрирао, а Јован Јовановић главом шутирао крај гола. Александар Јовановић је центрирао, а млади Кочић са осам метара послао лопту изнад пречке.

Три минута пре краја све је било решено, Павловић је центрирао, а Александар Јовановић био прецизан за 3:1.

Семафор 5. кола Прве лиге Србије:

Петак:

Колубара – Нови Пазар 3:1 (Лазић 5, Цветковић 12, А. Јовановић 87 - Ђокић 53)

Субота:

17.00: Синђелић (Бг) – Динамо (Вр)

17.00: Раднички (Кг) – Смедерево

20.00: Металац – Бачка

20.00: Трајал – Земун

Недеља:

17.00: Златибор – Кабел

17.00: Жарково – Раднички (Пи)

Понедељак:

17.00: Будућност (До) – Графичар

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tranzicija
Derbi u KG! Steta sto je trenutno derbi donjeg dela tabele, a za prosperitet srpskog fudbala voleo bi obe ekipe u Super ligi...
Mile
Neko rece da se Novi Pazar da udje sigurno, stoga su i srestva odobrena za rekonstrukcija stadiona...Dinamo, Pazar, Metalac, Trajal i Mozda Zemun ce se borit za ulazam
Skiper
Ko su glavni kandidati za ulazak?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.