Почетна / Фудбал / Прва лига

Синђелић победио Златибор и побегао са дна

Минић и Ђорђевић головима донели недостижну предност београдским Орлићима
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Синђелић (Бг) – Златибор 2:1 (1:0)

Београд - Стадион: Синђелића. Гледалаца: 500. Судија: Данило Николић. Помоћници: Миодраг Здравковић и Александар Владић. Жути картони: Цакић, Вучићевић, Сићовић (Синђелић), Весић, Крушевац (Златибор). Стрелци: 1:0 Ратко Минић у 27, 2:0 Драшко Ђорђевић у 63, 2:1 Артемчук Максим Александрович (једанаестерац) у 78. минуту.

СИНЂЕЛИЋ (БГ): Стефановић, Бумбар, Ђорђевић, Минић, Драгачевић, Крстић, Илић, Горановић, Жанг (од 46. Сићовић), Цакић (од 65. Милићевић), Вучићевић (од 75. Томовић). Тренер: Драган Ђукановић.

ЗЛАТИБОР: Стаилковић, Јездимировић, Илић, Недељковић, Јовановић, Стаменић, Радовић, Александрович, Анђелковић (од 15. Глишовић), Весић (од 43. Ђокић), Крушевац (од 63. Дашић). Тренер: Предраг Ристановић.

 

Вредна победа Синђелића, за бег са дна табеле. Домаћи прволигаш освојио је бодове борбеном игром против солидних Златибораца, који су запретили тек у финишу сусрета.

Орлићи су од старта преузели иницијативу и почели да стежу обруч око гола гостију. Вођство је донео запажени Ратко Минић из дужег напада после корнера, снажан шут из шеснаестерца завршио је у мрежи – 1:0.

Предност је удвостручио поуздани дефанзивац Драшко Ђорђевић, ударцем главом са петерца, после идеалног центаршута Драгачевића са десног бока – 2:0.

Златиборци су заиграли боље у финишу и стигли до заслуженог почасног поготка. После акције по левој страни, лопта је погодила у руку неопрезног Илића и судија Николић оправдано је показао на белу тачку. Сигуран је био талентовани Рус Максим Артемчук и унео неизвесност у сусрет – 2:1.

Семафор 10. кола Прве лиге:

Петак:

Синђелић (Бг) – Златибор 2:1 (Минић 27, Ђорђевић 63 - Aлександрович 78. једанаестерац)

Субота:

16.00: Динамо (Вр) – Будућност (До)

16.00: Раднички (Кг) – Трајал

16.00: Раднички (Пи) – Нови Пазар

16.00: Смедерево – Земун

18.30: Бачка – Колубара

18.30: Металац – Жарково           

Недеља:

16.00: Кабел – Графичар

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.