Почетна / Фудбал / Прва лига

Дубочица се спрема за Прву лигу: Градилиште на Градском стадиону

Одлуком ФС Србије ГФК Дубочица је унапређена у прволигаша, а на Градском стадиону свакодневно раде на више колосека
ФОТО: М. Стаменковић

Поред активности на уређењу терена, просторија и трибина, према оштрим захтевима прописа за такмичење у јаком рангу, формира се екипе са жељом да не игра само једно лето.

Радови на Градском стадиону су добро планирани и председник Дејан Савић уверава да ће „бити благовремено завршени”. У прилог оптимизму иде и повољан термин почетка борби за бодове и распоред, према којем ће ГФК Дубочица, тек у другом колу, први пут играти у Лесковцу.

- Имамо подршку локалних власти, тако да ћемо уз њихову помоћ обавити репара-цију терена за игру, израдити нове кабине за екипе и службена лица, на трибинама морамо благовремено да уредимо простор за ВИП и ложу за новинаре – каже Савић.

На западној трибини биће издвојен посебан простор за навијаче гостујућег тима, а радиће се и на простору поред источне трибине, уз завршетак изградње ограде.

- Без затварања стадиона и посебног чувара, нема ни безбедности имовине. Искуства из претходног периода нас јасно упозоравају да планиране послове морамо што пре да завршимо. Без обзира на то хоће ли лига почети у заказаном термину, каква ће епидемиолошка ситуација владати и хоће ли бити и публике на нашим утакмицама. Најновије подсећање на епидемију је одлука да због ванредне ситуације у граду, не можемо да играмо утакмице. Какав је то проблем у завршници припрема за нову сезону, непотребно је истицати – јасан је председник Дејан Савић.

Због радова на Градском стадиону, фудбалери ГФК Дубочице тренирају на игралишту зонаша Слоге, а где и кад ће играти утакмице, није лако ни предвидети.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gledalac
Bravo za želju da Leskovac konačno dobije klub koji će upaliti svetlo u tom gradu. Čudo je bilo i do sada da grad nije imao bar jednog sposobnog čoveka koji će voditi klub i ostaviti trag rezultatom. Milina je što je vaš grad spreman da popuni stadion jer sam imao priliku da gledam vašu utakmicu u Zoni protiv Moravica gde je bilo 6000 ljudi. Mogu samo da zamislim koliko će biti ljudi na prvoligaškim utakmicama kod vas u Leskovcu i Loznici gde vlada isto veliko interesovanje. Samo napred i pokažite Beograđanima da su uobraženi jer od 3 miliona stanovnika, na stadion ne mogu da dođu ni 10.000.
Nadimak OvoOno
Beograd ima 1.6 miliona stanovnika, Novi Sad ima 340, 000, a Srbija je pala sa 7.2 miliona 2011. godine na 6.9 2020 godine....a prema svim procenama do 2050 imace ispod 5, 5 miliona....a do kraja veka, prema zvanicnim procenama imace 3.3 miliona. Tako da buraz....koja crna tri miliona u BG
Luka
Haha pa Beograd sa Novim Sadom i Nišom nema 3 miliona
Jagodinac
Šta je bilo sa starom Dubočicom i koliko beše duguje miliona? Ova nova što želi prvu ligu, je fantomski klub klon Jagodine i Borca, Zemuna i Radničkog odnosno Timoka,Banata, BASK N. Pazara itd.
Dake
Isto kao sa tvojom jagodinom stim da dubocica duguje manje
Ja
Пре нешто више од годину дана врх власти је обећао изградњу стадиона у: Краљеву, Ср. Митровици, Лесковцу, ... И гле чуда, сви су се преко ноћи пласирали у већи ранг. Нема ту фудбала ни у траговима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.