Почетна / Фудбал / Репрезентација

Митровић: Пресудила је Серђова магија код другог гола

Србија ће за пласман на Европско првенство играти 12. новембра у Београду против Шкотске
ФОТО: fss.rs, EPA-/Fredrik Varfjell

Нападач Александар Митровић рекао је да је победа над Норвешком "лепа" и да мисли да је српски тим заслужио.

- Лепа победа, мислим да смо је заслужили. Дали смо све од себе, гинули 120 минута. Било је јако тешко, тврда утакмица. Имали смо много шанси и заслужили смо да можда и раније завршимо утакмицу. Али, то је фудбал. Што је најбитније успели смо да победимо. Дали смо максимум, више желели победу и мислим да је то на крају и пресудило - рекао је Митровић.

Митровић је навео да је утакмица била "јако тешка" и да је пресудила жеља српских играча и како је казао "магија" Милинковић-Савића код другог гола.

- Kључни су били жеља и воља за пoбедом и борба за сваку лопту, данас за нас није било изгубљене лопте. Пресудила је жеља за победом и Серђова магија код другог гола. Код првог сам био у ситуацији само да вратим лопту назад да се нешто деси, а Серђо је био на правом месту у право време.

Србија ће за пласман на Европско првенство играти 12. новембра у Београду против Шкотске.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

btw za mitrovica 1.5 asistencija.....jako los spic
@pepe mitrovic i ad ne da gol jako se dobro krece i trci 90 minuta,,,,ostali nasi spicevi statiraju u kukuruzu....tao da sedi jedan....izvire iz tebe crveno -beli zadah.
@lavtata
I oseca se, oseca...
Aca
Pepe@ ti se ne razumes u fudbal.Mitar je car.
Pepe
Treba da svima bude jasno ..da nije nas tim na zadnih 10 utakmica igrao za Mitrovicja (Prvo on nre bi bio nas Golghetar) a drugo Svaki navalni igraci bi dao po neki gol .Zato dosta smo cekali ,on je svoje zavrsio ..
Daki
Najlošiji, ubedljivo Tadić i Mitrović.... Da ih je zamenio, ladno bi smo dobili utakmicu bez prpdužetaka... Tadić je već dugo van forme, Mitrović sa viškom kilograma, ipak je on drugoligaš...
Pigeon
Pa, necu da ti kazem da nemas pojma o ovoj igri, jer ne bi bilo nista novo. Poslusaj malo ove komentatore (naravno, uslov je da znas engleski jezik) kada govore o Mitrovicu i o kome najvise govore, pa onda...Moja poruka ti je da predjes na neki drugi sport, mada IQ je IQ...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.