Почетна / Фудбал / Репрезентација

Терзић: Видић ми је рекао да жели да буде селектор

Терзић је гостовао на ТВ Прва и између осталог коментарисао Видићево писмо ФСС о стању у српском фудбалу
ФОТО: crvenazvezdafk.com

- Са Немањом Видићем сам разговарао пре годину и по дана, тада ми је рекао да је завршио профи лиценцу у Енглеској и да му је жеља да буде тренер и једног дана селектор и сигуран сам да ће бити - изјавио је генерални дитектор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

Терзић је гостовао на ТВ Прва и између осталог коментарисао Видићево писмо ФСС о стању у српском фудбалу.

- Видић има грандиозну каријеру и сигурно да заслужује функцију и место у српском фудбалу. Да ли у Црвеној звезди или ФСС.

Како је навео, читава генерација, плејада, као што су Видић, Станковић, Коларов, Данко Лазовић, Бане Ивановић, сви они завршавају каријеру или су завршили и у складу са својим жељама треба да нађу место у српском фудбалу.

- Они су потребни српском фудбалу. За њих треба да има места, а на којим функцијама то треба да се види са њима - рекао је Терзић.

Терзић: Сматрам непримереним његов данашњи коментар

Терзић је реаговао на Видићеву изјаву у којој је бивши капитен Звезде и Манчестер Јунајтеда навео да је он последња особа којој би поверио своје планове и да са њим нема комуникацију.

- Подсетићу га да смо се пре годину и по дана срели испред зграде (живимо зграда до зграде) и разговарали смо на тему његових планова. Тада сам му рекао да Милојевић планира одлазак и да размишљамо о неким новим тренерима као што су он и Дејан Станковић. Захвалио се на понуди и рекао ми да жели више времена да проводи са децом у Милану, а да га интересује место селектора јер не би морао стално да буде у Београду - рекао је Терзић.

Када сам тог дана дошао на стадион комплетан разговор сам пренео Џајићу, Мијаиловићу и Мркели што они могу и да потврде, наводи Терзић.

- Данас сам изјавио да је имао грандиозну играчку каријеру и да је потребан српском фудбалу у складу са његовим жељама. И то стварно мислим. С обзиром на то да сам од Видића старији 15 година, да сам му био председник у ФСС и да сам данас генерални директор његове и моје Црвене звезде, сматрам непримереним његов данашњи коментар - истакао је Терзић

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rudi
Reče "plejada" i nabraja.. Baš me interesuje dal zna šta znači ta reč?
Hani
Ne mora da zna, bitno je da se on pojavi u Jutarnjem programu, i lepo objasni narodu šta NJEGOVA (Zvezdanova) Zvezda može i treba!
Doled
Naravno sledi SAOPŠTENJE, kako lepo zvuči!
Zju
Posao trenera se nudi ispred zgrade
lazar matić
- E ako je to tebi rekao onda je iszi ko i ti. :-(
Rio Bravo
Cuj pitajte Mijailovica i Dzajica?Mijailovic se ne seca sta je jutros bilo...Terzicu ne veruje niko nista...bas se Vidic njemu poveravao,ma vazi...pegla ih Vidic sve od reda,ima njuh za hohstaplere...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.