Почетна / Фудбал / Репрезентација

Катаи: Зашто би Кокеза одлазио из ФСС-а?

Репрезентативац Србије рекао је и да је важност меча против Шкотске у финалу баража утицао на игру тима
ФОТО: В. Марковић

Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи рекао је да је остао велики жал што се репрезентација Србије није пласирала на ЕУРО.

- Остаје и даље горак укус због велике прилике коју смо пропустили. Немамо другог избора него да се окренемо квалификацијама за Светско првенство и да добрим играма и резултатима повратимо поверење нације - рекао је Катаи за Блиц.

Репрезентативац Србије рекао је и да је важност меча против Шкотске у финалу баража утицао на игру тима.

- Не бих могао да говорим о томе да ли је против Шкотске било мање жара и жеље него на утакмици са Норвешком, не би било поштено имајући у виду да сам у игру ушао у другом полувремену. Дефинитивно је и важност утакмице, тај огроман улог утицао на нашу игру.

Катаи се осврнуо и на критике бивших репрезентативаца Србије на рачун руководства Фудбалског савеза Србија (ФСС).

- Уопште не мислим да је одговорност на људима који руководе Савезом. Они су свој део посла одрадили најбоље што су могли. Обезбедили су нам врхунске услове у Старој Пазови, од терена до смештаја, пружили нам подршку уочи утакмице. Нису могли и фудбал да играју. Зашто би Славиша Кокеза одлазио са места председника, ако је урадио све што је било у његовој моћи. Све је испоштовао, да не причам да је човек обећао и премије уколико победимо Шкотску. Са његове стране је све било максимално коректно и не мислим заиста да је проблем у њему.

Он је због повреде пропустио меч Црвене звезде у Лиги Европе против Гента.

- Непријатан је осећај седети код куће и пратити другове на телевизији. Волео бих да сам био уз екипу. Момци су показали карактер и заслужено победили, свака им част - закључио је Катаи

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Zena ti je pokzala njen iskren stav o rasizmu u skorasnjoj proslosti, a ti sada branis ekipu koja vodi FSS koja bazira celu politiku na forsiranju domacih mladih i teranju stranaca, a usput punjenjem dzepova zajedno sa Ramadanijem (tolko patriotsko) pri prodaji nase dece. Sram te bilo
I tvoja zena
Je napravila glupost i ti si pusten iz Galaxy-ja. Mogla se tada javnost pitati, "Zasto bi Katai odlazio iz Galaxy-ja"... Zato - neke stvari se ne prastaju, ali ti sam nikad ne bi otisao odande, jer nisi naucio da se posle sramote podnosi ostavka / daje otkaz. I daj bre, sta si se ti sad nasao kompetentnim da pricas o predsedniku saveza. Mesate babe i zabe, tvoje je da igras slepce, a poceo si da se ponasas kao veliki guru, ustvari si samo srbobranska seljacina koja je nosila broj 69 u Vojvodini...
setomaš
Shvatio sam, naravno, poentu. Isto mislimo. Pozdrav i tebi.
I tvoja zena
Slazem se, pozdrav za Sentomas i izvinjenje jer nisam imao nameru da nikoga odande da uvredim, mada tako izgleda.
Прикажи још одговора
Milan K.
Evo da odgovoriimo Kataiju: 1. Zato sto su Muslina oterali u momentu kad je izborio plasman na SP 2. Zato sto su nam sve mlade selekcije katastrofa 3. Zato sto nam je Ling long liga najneregularnija liga na planeti Treba li da nastavljam..
straja
Volim sport ...i kao gledalac i kao sportista dosta sam ucestvovao...ali u sportskim organizacijam nisam nikad bio organizator...ali zato u drugim delatnostima jesam...mislim i uspesan! Zato smatram da je cela diskusija promasaj!!Ne moze da krivac bude pojedinac...kriv uvek i JEDINO SISTEM!!..kako se bira predsednik i koji su njegovi zadaci i ne samo NJEGOVI NEGO I SVIH UCESNIKA,kako se odredjuje selektor,kako "strucnjaci" u savezu,kako se biraju igraci...kako se odredjuje SISTEM IGRE,kako se razradjuje SISTEM PRIPREME IGRACA,Sistem selektiranja....Ii ono NAJVAZNIJE KAKO ISPOSTOVATI USVOJEN SISTEM...vrsiti digradnju,ispravke...da sve je u SISTEMU! Kaze ne moze Kokeza da "uklizava"..o NAPROTIV MOZE a i MORA...samo u koga i kako!!...a dobar sistem ce da ukaze na TO!!
Mica
Predsednik je doveo trenera(e), trener birao igrace. Odgvorsnos ida sa vrha, bar bi tako trebalo. Izgubio se odnos prema reprezentaciji. Savez je izabrao Muslina i to je bila dobra odluka i on se plasirao na svetsko, pa je smenjem losa odluka i doveden Krstajic nismo se plasirali na euro, doveden Tumbakovic i nismo se plasirali na euro, Znaci tri lose odluke onoga koji je birao. Reprezentacija u bilo kojem sportu predstavlja jednu zemlju i zato bi trebalo da je predstavljaju najbolji. I dosta često bi trebalo da se uzme u obzir volja naroda(koji prati sport). Zna se narod je bio za Antica, i sad je za Paunovica koji ima rezultat svetsko zlato, za Milojevica (bar Zvezdaski deo) zbog odlicnih rezultata u Zvezdi i za Piksija koji je legenda srskog fudbla. Pa ako i dodje neko od njih i ne ostvari rez narod ce biti bar zadovoljan sto je neko od onih za koje je vecina bio na celu reprezentacije. A mislim da nasim fudbalrima je portebna samo dobbra priprema jer iskreno oni su vrhunski igraci.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.