Почетна / Фудбал / Репрезентација

Владимир Матијашевић и ФСС споразумно раскинули уговор

Владимир Матијашевић није више спортски директор Фудбалског савеза Србије. Како Танјуг сазнаје, дошло је до споразумног раскида уговора
ФОТО: М. Рашић

"Тачно је. На лето ми истиче уговор са ФС Србије, али смо се договорили да раније прекинемо сарадњу уз обострано разумевање и поштовање. Желим да захвалим свима на сарадњи од руководства до запослених у спортском сектору, спортском центру... Било ми је задовољство и драгоцено искуство. Новом селектору Драгану Стојковићу, директору А тима Дики Стевановићу као и свима осталима желим много среће и успеха у даљем раду. Што се мене тиче увек ћу бити ту као апсолутна подршка", рекао је Матијашевић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sima sever
Terza umesto ovog.
Mosquito
Ode Tumba, ode Vlada, ceka se da ode Slavisa,... Samo se Sneza drzi.
Srbi
Za presednika FSS u obzir dolazi samo Nemanja Vidic, a on da izabere saradnike i da licno bude odgovoran za rad FSS i da javno kaze da ce ulagati u mlade sirom Srbije. Ovi sadašnji članovi rukovodstva da odgovaraju za ogromnu lovu koja je opljačkana i završila na privatnim računima, i za kriminalne radnje koje su se desile zadnjih godina.
Karlo Veliki Srbin @ Srbi
Dolaskom na vlast SNS je menjao i sve strukture u drzavi iako one ne podlezu istom Izbornom zakonu. Na taj nacin je uklonjen Tomislav Karadzic, a doveden Slavisa Kokeza kao kandidat FKCZ i SNS...Nemanja Vidic moze biti samo jedan od kandidata. Svi kandidati moraju svoje programe prezentovati javnosti...Tisina koja vlada oko Kokeze je zloslutna..Izgleda da se tu otislo previse daleko, ali to moraju resavati drzavni organi bez upliva politike. U protivnom blizu smo haosa. Drzava mora resiti sport kroz privatizaciju. Ovako imacemo stalno Kokeze sudije Simovice, zadovoljavanje navijackih potreba politicara, unapred resena prvenstva, upumpavanje razvojnih sredstava u bure bez dna(KKCZ), i slicno. PS Da ne zaboravim. Otkrivanje kriminalne grupe na JNA je odlicno za prave grobare, da bi se vratili na svoj JUG. Na potezu je drzava da proveri Vucelica i Vazuru kao domacine, da utvrdi otkud strani navijaci na JNA kao grobari preko noci, te otkud to da je kriminalna grupa pomocni organ sefu FSS..
Marko
Nemoj da se mnogo sekiras sve ce to ostati drzavi Srbiji...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.